Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
TAMO ĐE SU RUJNE ZORE
TAMO DOLJE U MOM KRAJU
KOSOVARI KUĆE STARE
ŠIPTARIMA PRODAVAJUUUUU
NIJE KUĆA NA PRODAJU
NI KUĆA NI OKOLINA
TA JE KUĆA VEĆ PRODATA
PRODATA JE ŠIPTARIMA
A što bre M+S? Ja ću kupiti Sava Eskimo dvije za Golfa, a moram na ljeto bar 300 eura za dobre ljetnje. To je mana posjedovanja veće felne, ali vrijedi svaku paru.
Jbg, ja bar mogu kupiti sve četiri zimske :)
Kad smo kod Granjke. Kad se sjetim mene i Paninara, išli po Granjku na doček. Naručili roštilj u Gurman, kad ono...
GTD ako te Koprivica ne pozove da mu sastaviš jednu junačku eno
Mislim ako je živ čovek, nema ga nešto..
Jbg, ja bar mogu kupiti sve četiri zimske :)
Kupiću ja za Syncroa 4, jebi ga, ali 8 mi prećerano. A i koji će mi kurac nazad zimske nove kad nema duplu vuču. Još mi i ljetnje trebaju...
Đoko? Ada šta je, mlad je on. Zvaće me i Rajo, pazi što ti kažem.
mrsko mi ih je mijenjat kada dodje leto/zima
A što? To mu baš daje ljepotu. Ili da vazda na ljetnje bude, pa onu Fiću snjegovima vozi.
A brate razumem ja tebe, ali zamisli krivinu, prednje zimske gume ti hvataju put, a zadnje letnje ne. Šta će se desiti?
Iskustvo stupa na snagu lolo
A imam ja one prednje od prošle godine, ali su prešle 20 hiljada. Žao mi da bacim ili stavim na prikolicu, pa ću ih nazad.
ljepse su m+s, at, djeluju onako dzombasto
Jes. Mokro+Suvo.
picke padaju na to najstrasnije
Kad se sjetim tih problema sa gumama prije 10 godina. Samara, 4 ćelave ljetnje iz Berkovića neđe, snijeg 20 cenata. Dobro, ona gazi k'o mutava, ali bez obzira. Eh, živote...
Dovezu ti dvije zimske pa ih staviš naprijed i vas srećan budeš. A sad kite momčad kola neonkama i xenonima. Pa kad raštelovane xenone stave i vozaju po magistrali, ti mu upališ duga, a on sav srećan blicne da vidiš da su mu to kratka. Govna.
Ja sam se boj'o poslije novog ZOBS-a da će nestati i crnogorskog načina preticanja.
jebem ti crnogorce, na svim temama gde se skupe vise od dvojice krene prica o gumama amortizerima, vesanju i ostalim delovima.
aj sad malo o mobilnim telefonima i da upotpunite stereotip.
odjebi, celte, nemaš ti muda dovoljno da boraviš na ovoj temi
O mobilnim smo pričali. Dilan me nasavjetova, svaka mu čast, uzeh odličan. Možemo i o guslama.
Još da pričamo o kladionici (čist gubitak, batalio sam osim na sigurno kad uplatim neku siću) i ko se sa kim pobio ili nije (kad smo išli da tučemo Granjku). Birajte o čemu ćemo?
ne igram kladionicu a telefon imam samo jedan i ne razumijem se prećerano. a i u kola se ne razumijem, kao što se i po postovima vidi, jbg.
Mene omiljeni što sam im'o N95 i 8310. Ovaj se još dokazuje.