Dobro jutro, Crna Goro!

1. brate ja ga nista ne razumijem

2. Vidio sam danas buljuk ovih Šveđana, grdan narod, bijel i đembeo.

3. ooo, šljega si znači

4. Ona nešto zamuckuje, pominje neki udarac. Valjda razočaran rezultatom. Pogle kako je plav. Garant vozi Volvo na lizing.

5. Vrnuo sam se odma. Bio sam i prekjuče, nešto me put nanosi češće ovih dana.

6. Radulovićem?

Ja ovoga plavog kovržavog ne mogu slušat'.

7. E, bio sam i u Nikšiću danas, jedva se iskobeljah iz njega. :D

8. Kako, jadan? Samo pratiš bulevar.
    A sad otvorili obilaznicu, ja iš'o danas za sjever njome. Kod Neckoma samo pravo nastaviš iz Podgorice.

9. A evo. Bićeš naknadno obaviješten za ono o Alfama.

10. Neđe sam se zavukao u ulicu Žikice Jovanovića Španca, neka zabit. E idoh i ja obilaznicom neki dan. Kad su puštili saobraćaj? Zadnji put kad sam prolazio nisu dali da se ide.

11. Ne znam, prije 15 dana kad sam iš'o za Bosnu nije bila otvorena.

A vraćaš se kuda si i doš'o. Na obilaznicu možeš preko petlje kad ideš iz Nikšića.

12. Jesi Pežoom iš'o? Lovćen auto ti je na drugi kraj grada.

13. Evo javiše, još jedna pogibija, i to 18 god momak.
    Treća danas sve 18-19 god đeca jbt.
    Znao sam onog igora dobro - dobar momak, i onoga što ga je ubio - decxko retardiran 1/1.
    Šta se dešava koj kurac, gine omladina iz tuđe gluposti

14. U jebote, ponovo u lovu...

15. Današnji saldo
    4 nesreće
    3 poginulo
    6 povrijeđeno
    Svi osim boksera 18-21godina
    Sve, ali sve klasična ljucka glupost učinje.

Veli jedna baba toe zbog 0% mjeseca što je danas. Evoneznam

16. eno je i pasat neki u pljevlja krovom kocio

17. Eno jedan u Moraču...

18. Umeju crnogorke da budu korektne ribe. Nego problem kad krenu da zavijaju dok govore, odmah stvorim sliku Jogurtove vizije Aurore i automatski pogledam da li mi đon krije govno od vuka. Naravno ne treba govoriti o tome koliko je to pogubno za erekciju. Ćaos.

19. Što će ovaj na našu temu?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.