Mada, malko smorilo što pokušavaš već 2 meseca da troluješ sa tom šljivovicom.
Inače sam svakodnevni konzument tog vrsta alkoholnog pića i sama šljivovica kao podvrsta tog pića je najgori predstavnik. Odvratno đubre, pogotovu kada je uporediš sa ostalim voćnim rakijama. Čak i višnja je nekako pitka i ima aromu donekle prijatnu dok šljiva smrdi i ostavlja gorak ukus u ustima. Sad da ne serem previše i lažem, imao sam priliku samo jednom u životu da probam dobru šljivu al se čovek maksimalno potrudio i išao na kvalitet umesto kvantiteta. Opet, taj jedan primerak mi nije dovoljan jer sam više od stotinak raznih varijanti šljive probao i mogu reći da je to za mene đubre od rakije i drago mi je što su je tupavi slovenci registrovali kao svoj brend. Budale...
I daaa! Nek me zajebu ti vikend poznavaoci rakija sa njihovim kontra argumentima. Svakodnevno iskustvo govori iz mene. Od najgore brlje koja ti prži želudac i creva pa sve do kvaliteta koji kada popiješ imaš osećaj u ustima da si pojeo baš tu voćku.
ĐEDOVA DEMENCIJA
skandi humor
oce neko lujmovace?
ова, а не нека друга
a zasto ne dukat. i prodajes po gej paradama popijes 2 i jebes se u dukat lololo. dukatlija, ta fora.
ili lejmovaca, po kvalitetu
sad vidim kako je vama kad otvorite neku temu. Neka me :(
sad vidim kako je vama kad otvorite neku temu. Neka me :(
Ово је таква истина да не знам...
imate još dve strane da predlažete
kako god da se zove nek slogan bude ''pravi daunovce od vas''
Ljutica Bogdan
"im prowd of mayn keep doin yo thang cuz.yu a real ngga yu deserve all the success thas comn to yu."
gušterača ili krstovača
Mada, malko smorilo što pokušavaš već 2 meseca da troluješ sa tom šljivovicom.
Inače sam svakodnevni konzument tog vrsta alkoholnog pića i sama šljivovica kao podvrsta tog pića je najgori predstavnik. Odvratno đubre, pogotovu kada je uporediš sa ostalim voćnim rakijama. Čak i višnja je nekako pitka i ima aromu donekle prijatnu dok šljiva smrdi i ostavlja gorak ukus u ustima. Sad da ne serem previše i lažem, imao sam priliku samo jednom u životu da probam dobru šljivu al se čovek maksimalno potrudio i išao na kvalitet umesto kvantiteta. Opet, taj jedan primerak mi nije dovoljan jer sam više od stotinak raznih varijanti šljive probao i mogu reći da je to za mene đubre od rakije i drago mi je što su je tupavi slovenci registrovali kao svoj brend. Budale...
I daaa! Nek me zajebu ti vikend poznavaoci rakija sa njihovim kontra argumentima. Svakodnevno iskustvo govori iz mene. Od najgore brlje koja ti prži želudac i creva pa sve do kvaliteta koji kada popiješ imaš osećaj u ustima da si pojeo baš tu voćku.
Ili brate Orovača da bude a flaša da bude udrađena kao sise da u svaku stane po pola litre rakije .
азбуковача?!
Dražina kob - i ova fotka na nalepnicu
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/212718/i/1/draza.jpg
da oću četnike stavio bi prađedove slike.
Azbukovača? Hmm
Zlatna šljiva
azdjekovaca hahahhahaha
to bi bila neka roze radza
šta ste se uhvatili za zlato i dukate