pozelite laku noc voljenoj osobi

1. Baš stoji u stavu kao "Šta si rekao za đevreke!?"

2. proveri mi onda da li je broj 1 iz Nikšića xD

al ovaj baš nikakve beranske karakteristike nema, a uzrok toga je što mu ćale nije Beranac

3. a, ne, ja mislio da pričaš o ovom pored keca

mada i on više deluje kao bosančeros

edit: ladno ima aerodrom u Berane

4. Laku noc cukeru mili :*

5. Neće ti biti laka noć veruj mi :*

6. laku notj bebo :**

7. Imas li sestru nezna srno

8. zamislite sad klinac krije 50 flasa pivskih u garazi kuce, i cale ih nadje..uvede ga cale u dnevnu na razgovor i ovaj klinac zna da ovaj moze da izvuce iz tih 50 flasa dve opcije---
    ako sin kaze da mu tu stoje vec duze vreme pa se jednostavno nakupilo - matori ce da ga siluje mentalno jer kako je toliko neodgovoran i aljkav??? a ako kaze da je popio to kroz par dana pa ostavio tu --- najebao je jer pije i to je previse pa sve desetoro da vas je pilo.. i klinac se ubije
    a brate sta radi cale

9. Haha aljkav? Ne postoji ni jedan balkanac stariji od 40 godina da nije aljkavstina krvava.

10. Imam stariju sestru i brata. A ti?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.