STIGO BEX KAZU IMATE PAKET ...KOLKO TREBA - NE TREBA NISTA ....OTVORIM PAKET A ONO ????? IKONA LJUDI OD POLA METRA IKONA SVETE PETKE ZNACI JACOOOOO BISTRON JA NEMAM RECI ALI IMAM SUZA RADOSNICA PUNE OCI I SRCE KOJE HOCE IZ GRUDI DA ISKOCI ... JACO MNOGO MNOGO MNOGO TI HVALA CELA TI MOJA KUCA ZAHVALJUJE OVO JE CAST VELIKA PAZNJA VELIKA I LJUBAV VELIKA MNOGO TI HVALA I KAD GOD I ODAKLE GOD DOSLA MOJA SU TI VRATA UVEK OTVORENA A MOJE SRCE KUCA ZA TEBE ....HVALAAAA JACOOOO IZ DUBINE DUSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobro jutro lepotice :)
Ej ćao
Laku noc nezni neso
Dobro jutro Zlatokosa. Nadam se da cemo se uskoro ponovo naci na istom mestu.
Nećete
Svi ćemo se sresti na istom mestu.
Нећемо.
Vuče kad otvorim svoju laboratoriju magičnih pečuraka i krenem da lečim ljude evo ti ćeš mi biti prvi klijent
Hoćemo. Bog sve vidi n.w.a. I ti ćeš mu doći na istinu.
STIGO BEX KAZU IMATE PAKET ...KOLKO TREBA - NE TREBA NISTA ....OTVORIM PAKET A ONO ????? IKONA LJUDI OD POLA METRA IKONA SVETE PETKE ZNACI JACOOOOO BISTRON JA NEMAM RECI ALI IMAM SUZA RADOSNICA PUNE OCI I SRCE KOJE HOCE IZ GRUDI DA ISKOCI ... JACO MNOGO MNOGO MNOGO TI HVALA CELA TI MOJA KUCA ZAHVALJUJE OVO JE CAST VELIKA PAZNJA VELIKA I LJUBAV VELIKA MNOGO TI HVALA I KAD GOD I ODAKLE GOD DOSLA MOJA SU TI VRATA UVEK OTVORENA A MOJE SRCE KUCA ZA TEBE ....HVALAAAA JACOOOO IZ DUBINE DUSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ehh..još jedna tužna noć bez tebe :(
nedostajes
:(
Нежна ваифу лаку ноћ
Laku noć momci!
važi
Све најбоље.
Smrt je za neke zlobne ljude možda i blagoslov, zato im želim da što duže žive!
ahahhah uzvicnik ovaj
Sipive Čšabalala