Prijava

Ово није тема за дукатлије, знамо чиме су они то радили - већ за нас поштен свет коме дупе служи искључиво за вршење велике нужде. Свакоме се некад десило да нема са чиме да се обрише, па и теби, зар не? Сео си на клоњу - кући, на послу, у школи, гдегод, и кад си обавио то због чега си дошао (дакле, срао си) кренуо си да се ухватиш за тоалет папир, кад тамо - празно!

Е, сад, чиме си обрисао гу`јцу?

Oprao je na lavabou i prebrisao malo gacama, k'o nova!

ЈА САМ БРИСО ПИЧКОМ, ПОШТО НИСАМ ПЕДЕР ДА БРИШЕМ КУРЦОМ

Granjka inače smarač si, al za zadnji ban nisi kriv, u stvari jesi al je i onaj sa prvim komentarom trebao da bude banovam. Jbg, niko drugi izgleda nije primetio a ja nemam običaj da prijavljujem ljude osim ako je nešto ne daj Bože.

ИАКО САМ БИО У МОГУЋНОСТИ ДА ДОВАТИМ РЧ СВОЈИМ ОГРОМНИМ ПЕНИСОМ, АЛИ И ТО ЈЕ ГЕЈ ЈЕБИГА

Papirnom maramicom, salvetom.

Dal si realan da brišeš čmar salvetama i maramicama?

Како ред налаже, домаћин теме увек треба први да се изјасни.

Мене се десило пре неко време да немам су чим да се обришем, јербо у државне фирме нема бесплатни тоалетни папир, иако многи смртници мисле да је тамо све бесплатно и доступно о њи`ов трошак. Трт-Милојка!
У џепу сам имао само паре (то сам украо од неке сироте мајке што ми дошла у катастар са 5-торо деце да извади за дечији додатак, сису јој пољубим). Како да обришем дупе са Теслом? Не иде. Са Његошем нема смисла, човек је био људина и свештено лице. Владика. Ајд да је лик Тита или Динкића, брисао бих са осмехом на лицу. Имам и Вајферта (то ми од ове сироте мајке...) - то није рационално брисати гузицу са 1.000 динара. Остао ми само Вук Караџић. Ајд тај је продао ћерку, износио црквено благо из Србије, био унијат и на крају католик - ко га јебе (тешим себе, а жао ми 10 динара)! А ваљда и због оних бркова боље жари по дупету! :)

Три прста, симбол који има и практичну примену.

Лол, ладно је отворио тему да би могао да започне расправу о Вуку Караџићу.

У јебем вас, нисам ни стигао да искуцам коментар, већ натрпасте постове... гузица све привлачи!

Пољубац за Боксера!

Komadićima zemljanog lonca, koji sam neposredno pre toga razbio.

Realan sam ja samo, nisam peder da se ljubimo.
Ko bio katolik i prodo ćerku jebem ti dan???? Axaxaxaxaxaxax

Његош подржавао Вука, хахахахах, како си глуп!

zar nije ova tema već bila?

Negde sam ovo vec pisao, hrapavim kamenom, sa lisajevima i mahovinom. Najjaca stvar, to treba da se prodaje po supermarketima.

Боксеру, брале, ироничан сам за љубљење. схвати. Другим речима, не увлачи ми се у дупе, бан сам добио прописно, јер сам шовиниста. Срам ме било!
Вук је био католик и продао је рођено дете. Говно од човека, али добар реформатор и сакупљач народног блага. Нешто као Балашевић.