★ ДА СЕ ОПРАВИ ВРЕМЕ ★ █▬█ █ ▀█▀ 2013

1. Поштовани!

Замолио бих вас да оправите време на чету јер није тачно, а ја сам навикао да буде све тачно.

ево доказа

http://i.imgur.com/6xEXAUI.jpg

да додам, да није до мене грешка, тојес, није ми сјебано време, јер ја имам интернет и оно аутоматски апдејтује, тако да промените... хвала

2. и дајте ми линк дискографије од снеки ако није проблем

3. мурш мајмуне

4. једи говна

5. sneki diskografija hahahah

6. Ovom što pokazuje vreme na Vuki fale samo noge da bi bijo komplet čičagliša.

7. malopre pre 10 minuta

8. Види га овај навико на швабске радне етике па би сад и нама да уводи овде прецизност и пизде материне!

Е НЕ МОЖЕ! КАЈЗЕНЕ ВРАТИ КАЛЕНДАР ДА ЈЕ 94

http://www.youtube.com/watch?v=3is49vWMwFI

9. Је ли вас двојица, Макаронац и Енеми, ви мислите да сте занимљиви?

10. Tebi nije malopre pre 10 minuta?

11. Је ли вас двојица, Макаронац и Енеми, ви мислите да сте занимљиви?

мурш мајмуне

M?

12. НЕ ЈЕБАЧ ЈЕ ДО ЈАЈА ЗАНИМЉИВ ОН ЈЕ НАЈСМЕШНИЈИ НА ЦЕЛОМ ИНТЕРНЕТУ

13. JEBAČ JE ZANMILJIV ZA PROMATRANJE JER JE LUBINA BRĐOŠKA. I STUDENT JE. ŠTA VIŠE MOŽEŠ REĆI O ČOVJEKU.

14. pito сам вас нешто

15. Јеси ти неки мангуп овде а

16. ало дечко немој да ми се шириш

17. ne znam, majke mi moje

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.