Tajne Misli Nikole Nikića

  1. Intervju koji je dao legendarni fudbaler sarajevskog Željezničara. Najboljih sat vremena ikada zabeleženih na filmskoj traci. Uživajte!

    http://vimeo.com/7949524

  2. Nikic,legenda.Mene profesor zove Nikic :)

  3. Букмарковао сам ову тему пре једно годину-две и тек сам синоћ одгледао. Не знам да л' сам гледао бољи интервју од овог. Тешко.

  4. Ако је тако, ја ћу сад да букмаркујем. Па се јавим кад одгледам.

  5. legendaran intervju.

    Najjače mi kad priča o tome kako je trovao kravu da ne bi morao da je čuva, da bi mogao da ode na fudbal nedeljom.

  6. Еј, зајеби спојлере. Има нас који још нисмо гледали филм!

  7. Kakav mag iz Skugrića... :)

  8. Mene mater rodila prije vremena, jer joj puk'o vodenjak od smijanja, gledajuć' ovoga mađioničara.

  9. gledo ovo još ihahaj odkad, moraću da se prisetim

  10. HAHAHAHAHAHAHA! Peti minut intervjua, a ja uplakan!

  11. Какав цар од чоека.

  12. Од овога не може боље. Која добродушност и искреност.

    Има и овде пар ствари којих нема у видеу.

    Jeste ikada igrali namjestenu utakmicu? - Sjećam se jedne utakmice protiv Prištine. Šujica koji je nekada branio u želji, dogovorio bodove se Komšićem, Čilićem, Saračevićem i Vlaškim. Kada se dogovara dogovara se s odbrambenim igračima. Ja to nisam znao. Vidim ja Tašo(Komšić), pušta li, pušta. Ide lopta čista, on se skloni i 1:0 za Prištinu. Penal i 2:0. Meni nešto sumnjivo, ali ne razmišljam. Onda se ja razigram, 2:1, 2:2, 3:2, za nas. Oni 3:3, ja 4:3. Šuica poludio i urla: doći ćete vi opet u Prištinu. U svlačionici suigrači tužni, spustili glave. Kažem ja njima: što mi niste dali 100 maraka, pa bih se ja na početku uhvatio za ložu i izašao napolje. To mi je bila prva utakmica za koju sam vidio da je sumnjiva. Uglavnom sutra u novinama izađe naslov: Nikić potopio Prištinu.

  13. Igrao sam sa njegovim sinom fudbal pre jedno sedam, osam godina, tu negde u tom periodu. Ortak od ortaka.
    Doveo on njega, mi mu kažemo da jebiga, na Bežaniji se igra malo grublji fudbal, pa ako neće neka sedne na zidić i kulira.
    On samo rek'o: "Nema frke" i prvi napad na betonu s leđa ukliza ortaku, polomi ga k'o konja. Ovaj ust'o, odmah su se pobili i tu smo ga svi zagotivili. Momak je jebena legenda. E sad ovaj ortak što ga poznaje, ne sećam se iz koje priče uvek je govorio da mu je ćale deset puta veća legenda od čoveka. Koliko mu je lud onda ćale, ne smem ni da zamislim.

  14. То Трућане!

    Još jedna sa zagrijavanja: Osim ga poslao na zagrijavanje i valjda zaboravio na njega, a Nikić trči li trči jer ga navijači naložili i nakon jedno pola sata prilazi klupi i govori Osimu "šefe, ja ne mogu više, crk'o sam!"

    Ово не би било толико смешно да нисам гледао интервју пре тога, сад тачно могу да га замислим како ово прича.

  15. http://www.youtube.com/watch?v=b2qRGeZfz5k
    Za radio Stari grad. Prejak intervju, odslušati u jednom dahu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.