Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Свака част Хауарду Вебу. Човек објаснио суђење. Није гурао Бразил због тога што су домаћини ,онако треба да суди сваки судија. Мислим да ће се Бразил некако провући и у четвртфиналу а онда су готови.

2. Ma kartel iz Kolumbije ce im poslati ultimatum da moraju pustit Kolumibiju inace ce im uvesti sankcije na uvoz kokaina, a od ćega bi onda živjelo milioni ljudi u favelama. Kolumbija ako prođe Urugvaj ima više šanse protiv Brazila.

3. опасан фудбал првенство наставља да јебе јако. бразил се мало и провуко. видела се паника кад су кренули пенали, ал имали су током текме среће и једни и други. другар и ја ставили на гг&2.

4. Kakav penal onog Aranguiza ljudi moji, ne znam da l' sam video bolji.

5. VEČERAS ĆE URUGVAJ JEBATI JAKO! ZAPAMTITE OVAJ POST!

6. kući bre šugavi Čile, ćao

ovde mi nije bio ko će dalje, al' ajde kraljevi kokaina, gotiva su skroz

7. POSEREM SE NA OVE CHILEANCE SHTO IZVODE PENALE KO DA IM GLEDO NEKO U DZOJSTIK JBT

8. 3:1 tačan rezultat (za Kolumbiju, dabome).

9. inace beni tema je premotana kad je @decko_koji_obecava okacio ovu sliku

http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/anYm8ro_700b.jpg

10. Jel neko provalio da je Aca celu tekmu onog Čileanca zvao Teofilo Gutierez. PA ACO TEOFILO JE KOLUMBIJAC!

11. kakve to veze ima sa mojim postom?

12. Jel neko provalio da je Aca celu tekmu onog Čileanca zvao Teofilo Gutierez. PA ACO TEOFILO JE KOLUMBIJAC!

DA JEBOTE lololo

13. genijalan korner
    ne znam što nisu pustili

14. Јеби уругвајске циганееее

15. kako jebe James Rodriguez dada

16. igrač mundijala dosad

17. Врхунска голчина.

18. АУУУУУУУ СИНЕ

19. Ау јебем ти сунце...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.