Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. фул ми ванс, шејм он ју, фул ми твајс шејм он ми
    ОДИГРАНО ИЗ РЕВОЛТА
    http://prntscr.com/3yh36a
    И
    http://prntscr.com/3yh2y2

2. au jeba ih dobro svaka cast

3. Jeb'o te Salzburg, da sam odigrao to i video 0:0 poluvreme preznojio bih se k'o kamiondžija.

4. нема шта да се презнојавам, оба тикета су одиграна за 20 кинти као и неки прелази што већ пешес текми уназад играм, па ако прође прође... а салзбург сам ставио да не морам да синглирам са 100 кинти (ово ми од пар понуђених текми изгледало као најреалнија ситуација која ће проћи, не да подигнем квоту). наравно реалне тикете са већом кинтом губим по дифолту

5. Bradley pretrčao 16586 metara, mislim da je ovo rekord. Ala ih je Klinsman spremio, fizicki najjaca ekipa na prvenstvu. Ovi ameri ako uvedu sistem u fudbalu kao onaj u NBA, za 20 godina cemo se buditi navece da gledamo utkamice izmedju Sijetla i LA Galaxya

6. Dijaz je ja mislim pretrčao 17 kilometara

7. Ovi ameri ako uvedu sistem u fudbalu kao onaj u NBA, za 20 godina cemo se buditi navece da gledamo utkamice izmedju Sijetla i LA Galaxya

Па пази, није баш толико нереално. Тешко да ће МСЛ икад бити бити као Премијер Лига или Примера, али како сам чуо, сада је то други најпопуларнији спорт међу омладином у основним и средњим школама, али и на њиховим колеџима што значи да може свашта да се деси са америчким (правим) фудбалом у будућности. Мада код њих ће све то бити сведено на снагу и трчање, опет ће праве уметнике да увозе.

Кад су ми тетка, теча и брат од тетке отишли за Америку пре петнаестак година, брат ми је тад причао да је фудбал (soccer) био више женски спорт, да су мушкарци више играли и лакрос него фудбал.

8. prvo ima bejzbol da preskoči pa onda dalje... NFL ne može stići na to baš drkaju, ali kako im dolaze zvezde tamo i tačno je to da raste popularnost, krenuće da igraju soccer dosta više

9. onaj zusi je bio koledz igrac.gledao da vidim ko je ckode,kad ono on tek sa 23 poceo profi da igra lumbala.

10. kod njih je koledž sport mnogo ozbiljnija priča

11. da,naravno.nisam nista na konto toga rekao.kod nas ce uskoro sa 12 da pocnu u seniorskom timu da igraju.

12. Амери једини имају све услове да постану фудбалска сила без неког претераног цимања. За једно 20-30 година то опуштено може да се деси. Мсм за то пре свега треба и нека традиција и време.

13. Belgija je tek u ovom meču opravdala moja očekivanja, sjajni su bili. Kao da su grupu igrali s pola gasa i sad ubacili u petu. I Ameri su bili odlični, definitivno je Klinsman od govana napravio sjajnu pitu. Sad kreće prava rokačina, i osim Holandije mislim da niko nije izuvestan u polufinalu, a lično bih voleo da gledam Kolumbiju, Belgiju i Nemce u završnici

14. ФИФА & ПРОПЕДЕРИСАНИ ФУДБАЛЕРЧИЋИ ГОУ ХОУМ!
    https://www.youtube.com/watch?v=2pqYhz7LkFU

15. hahaaaha vidi me :D

16. Ко је по вама најбољи играч првенства?

По мени је ових 10 играча оставило најјачи утисак

Колумбијци: Родригез и Куадрадо
    Костариканци: Руиз и Кембел
    Француз: Валбуена
    Немци: Милер и Нојер
    Холанђанин: Ван Перси
    Аргентинац: Меси
    Белгијанац: Ван Бујтен, као прави ЋАЛЕ у репки предводи белгију до историјског успеха.

Шта ви каажете?

А кад бих морао да бирам једног, то би био Брајан Руиз.

17. jes da je ispo picka protiv meksika,al ipak roben.doduse,penal je bio u prvom,tako da to je to manje-vise.pederski je sto je to pred kraj tekme.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.