Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. И мени некако све делује да ће Холанђани коначно да наплате све дугове са ранијих мондијала. Шпанцима вратили за 2010., таман да врате Аргеницима за оно финале '78., а и Бразилцима за оне пенале '98.

Мада опет колико год Аргентинци играли само преко Месија, они увек дају гол више од противника. '86. је Марадона имао Буручагу и Валдана, а сада Меси има ди Марију, Игуаина и Агуера...

Француска - Немачка. Очекујем ипак да Немци прођу даље.

Е, још кад би Колумбија избацила Бразил, то би била права лудница. Тад би могли и до титуле. Него би Бразилци онда почели да излазе на улице, да праве нереде. Многи тамо као да једва чекају неуспех репрезентације да би могли да праве демонстрације.

2. Јеби га, људи, завршено.
    20 марки да Швабо осваја. Добитак 100.
    Ето, штати кажем. С Божијом помоћи.

3. Хунтелар хунтелар хунтелар хунтелар!!!!1214

http://www.youtube.com/watch?v=ntM-2DgSckk

4. Jedva čekam današnje mečeve, Nemci i Kolumbijci prolaze, i Nemačka osvaja (iako navijam za Kolumbiju)
    Ne može Holandija nikako da osvoji, osećam

5. Žašto svi mislite da su Francuzi slabi?

6. Švabe imaju par igrača sa gripom, pa kad se to iskombinuje sa sparinom tamo, možda su Francuzi čak i favoriti.

7. OSVAJA ITALIJA

ZAPAMTITE OVAJ POST!!!!

8. ДАНАС ПАДА БРУТАЛНО СИЛОВАЊЕ НЕМАЧКЕ

ПОЗЗ

9. DANAS NEMAČKA JEBE FRANCUZE JAKO MORAJU STAVIO SAM DVE ILJADE DA DOLAZE DO FINALA LOLO

10. како се зове цига који игра фудбал за њемачку?
    РОМАНИГЕ

11. АЈМО ЊЕМАЧКА! МЕТУО ИСТО ДА СТИЖУ ДО ФИНАЛА!

12. НАЧИ ЖАО МИ ДУШАНЕ ШТО ЋЕШ ДА ПУКНЕШ ПАРЕ АЛИ ПОГРЕШИ ЧОВЕК

13. ОЋЕ ИГРАТИ ХУМЕЛС?

14. NOTJAS PRAZNIK FOODBALLA TAKORETJI XE XE

15. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/Charles_Meynier_-_Napoleon_in_Berlin.png

Бардан ја сам наполеон и дошо сам да карам снажно ангелу меркел

16. NOTJAS PRAZNIK FOODBALLA TAKORETJI XE XE

НОТЈАС МИ СЕ НЕ СПАWA

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.