U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ako je Aca rekao da je po Džejmsu Bondu, mora biti tako
a oni ga tamo tako zovu jer nemaju ime Džejms iako je zapravo njegov ćale zaluđenik Bondom hteo to haha
ЈЕБЕМ ТИ ПОСЛЕДЊИ ПОСТ НА СТРАНИ У ПИЧКУ ДА ТИ ЈЕБЕМ КРВАВУ ПОСЛЕДЊУ СТРАНУ МАМУ ТИ КУРВИЊСКУ У ПИЧКУ ДА ТИ ЈЕЕБЕМ
Овај неки лик реко. Мсм оно боли ме курац, ја ћу да га зовем како сам га први пут запамтио. Џејмс Родригез. ЋАО ЗДРАВО УКУРАЦ!
https://s1.yimg.com/bt/api/res/1.2/qTwAzi2brqurdJ_q6ILsbA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NQ--/http://media.zenfs.com/en-GB/blogs/the-rio-report-uk/Sheridan-bird93848484848.jpg
djan bre.DJAN,DJAN ima loptu.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10484273_712410162157565_7760489717018523937_n.png
Jeste da gube sad, i verovatno ce ispasti pre finala, ali kontam da ce Belgija u narednih 10 godina biti ludilo. Evropsko uzimaju sigurno.
Strajnić ladno ne razlikuje Vitsela i Felainija. Da ne pominjem što izgovara Vertongen i Mirales. Koji daunovac
Jeste da gube sad, i verovatno ce ispasti pre finala, ali kontam da ce Belgija u narednih 10 godina biti ludilo. Evropsko uzimaju sigurno.
нема шансе, мрђотели даје гол у 76. минуту, бункерица до краја и ЋАО ЗДРАВО БЕЛГИЈО, СРБИЈА ЈЕ НОВИ ЕВРОПСКИ ШАМПИОН, НАЈВЕЋИ УСПЕХ СРПСКОГ ФУДБАЛА
ПОЗЗЗ
енеми ко је шеридан брд тебра и како смо сигурни да није спрдња? и мени је готивније џејмс ал нећу да га зовем тако ако не готиви.
kako Van Bujten nije Holanđanin
Не знам Давиде, заборавио сам да сачувам линк, углавном цео чланак о томе како се изговара и у фазону су немају појма. Мсм најбоље би било кад би знали како он сам себе зове и то би било правилно ал нема те информације нигде.
или бар колумбијски коментатор. има ваљда онај клип кад овај даје гол ал не знам дере ли му се име.
Pa u Mirror-u je bio članak o njemu i o tome da je ime dobio po Džejms Bondu, ali pitanje je kako ga latinosi zovu
Možda je Džejms Bond kod njih Hames Bond
Да, али шта ако је он стварно Џејмс али у Колумбији постоји и име Хемес и сад овај незнајући да ови њега покући зову Џејмс зове га Хемес? Зајебано скроз....!
ma Džejms je pravo ime, kako oni to izgovaraju nije bitno. Otac mu takvo ime dao ćaozdravo
како се пише онај аргентинац бале? не могу да га нађем на гуглу стално ми излази бејл, а овај ретард коментатор никад му није рекао име него само гарај за балета, маскерано за балета...
ne može Mesi da da gol Kurtoi nema 'leba hah
JEBU GAUCOSI!!! ASAM REKO!!!! ARGENTINA DO POBEDE OLE OLE ALEEEE ALEE
Опет Аргентинци дадоше гол више од противника. 1:0, 2:1, 3:2...
Њима Холандија да да и 5 голова, Аргентинци ће да постигну 6.
Њима Холандија да да и 5 голова, Аргентинци ће да постигну 6.
Њима Холандија да да и 5 голова, Аргентинци ће да постигну један, два! Неозбиљни су бре.