Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
сморијо сам се
Pederu editovao si post. Pisalo je Kostarika - Brazil
Најгоре је то што ће Меси бити боготац ако Аргентинци освоје СП, а лик још једном показао да је курчић.
Ај буди објективан, па признај да је од 6 досадашњих утакмица, најмање 4 одиграо добро. Верујем и да су Пеле и Марадона на најбољим првенствима имали једну или две лоше.
A bre, zar vas je toliko za `olandiju navijalo?
А Кајт опет објаснијо, десни, па леви бек, може све
Sad si Maradonu stavio u takvo poređenje i nikad više.
Maradona je Bog, Pele je deda pun komplexa koji pljuvajući po Maradoni pokušava da istakne sebe kao nekog igrača. pozz
Пеле 3 Марадона 1
ЈБГ
Ne lupaj gluposti, ne možeš porediti tako pošto fudbal u ono i ovo vreme niđe veze.
Јбт, већина се баш наложила на Холанђана, ја сам био вечерас од ретких који је навијао за Аргентину.
http://img23.fansshare.com/media/content1/920_lionel-messi-keeps-neymar-on-his-toes-with-two-more-goals-for-argentina-4077.jpg
Не можеш фудбал, али сваки је био најбољи у свом времену. И сада је фудбал захтевнији, него у Марадонино време и противници на вишем нивоу и услови за тренинг и тактика... Али сваки од њих је био најбољи у свом времену и могу да оправдавам Месија поредећи га са Марадоном и Пелеом. Позз изз Ровиња
Prevelika je razlika između Peletovog i Maradoninog u odnosu na Maradonino i današnje vreme. pozz iz Prijedora.
A i deda jebeni ne kaže da je bio najbolji u svoje vreme nego ikada. Debil. Maradona njega nikad u usta nije uzeo, drogira se i boli ga kurac.
Ма важи што није, свако мало се прозивају.
А ти и даље не схваташ да је поређење на месту, јер је сваки од њих морао имати по неки лош дан, у томе је сва мудрост, није тешко сконтати.
Lepi ja ne pričam o ovome oko čega se ti grudvaš sa ovim glavama na temi. Upao sam sa pričom ko šljiva u govno.
http://www.kurir-info.rs/pele-ima-duzi-od-maradone-clanak-133185 лол
Потпуно тачно!
И ово је тачно. Откад су се Холанђани појавили са "тоталним фудбалом", све се изменили. Више класична поставка 5-4-1 је почела да се све мање примењује, фудбал је постао бржи, али и грубљи. Тукли су и Пелеа, али не колико Марадону.
И још нешто. Пеле не би никад био шампион света 3 пута да ми саиграчи нису били такође мајстори фудбала као штосу: Диди, Вава и Гаринча, а касније Жаирзињо, Ривелињо, Жерсон, Тостао и Карлоса Алберто.
Марадона није имао неке врхунске саиграче 1986. године, али је имао довољно доброг и брзог Буручагу и Валдана, уз Уга Санчеза тада најбољег нападача на свету.
Меси је у истој ситуацији као Марадона '86. Он сад има Игуаина, Агуера, Лавеција, а Немци су опет исти као 1986. године. Нису неки атрактиван тим, али су довољно добри да дођу далеко. За 4 године ће Јулијан Дракслер у Русији урадити исто што и Матеус у Италији '90. То је та "десетка" коју Немци од Андреаса Мелера још нису имали. А још ако буду напредовали Ројс и Геце, плус Озил, Немци ће бити главни фаворити за освајање титуле 2018. године.
Иначе кад год су Немци играли у финалу, а пре тога су победили домаћина, односно елиминисали га, нису били шампиони.
1982. године сду победили у другој рунди Шпанију, изгубили су у финалу од Италије.
1986. су избацили у четвртфиналу Мексико на пенале, изгубили су у финалу од Аргентине. И сада су победили домаћине, а играју финале, и то опет са Аргентином.
1982. године сду победили у другој рунди Шпанију, изгубили су у финалу од Италије.
Nači Argentioa osvaja. Mere!
http://www.politika.rs/rubrike/Sta-da-se-radi/Brojevi-i-brbljanje.sr.html
Nemci će osvojiti kapiram zato što igraju sa jednim klasičnim napadačem a napadaju sa 6 igrača u svakom napadu.
Иначе, срећа те Ковињало није преносио Холандија - Аргентина. Заспао бих после 5 минута.