Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Мало немачку ал мало и француску крв.

2. Холандија 3 пораза у финалима и 0 титула, Немачка 3 титуле и 4 друга места.

Квота да ће у финалу играти Колумбија и Белгија округло 80.

Не знам шта сам хтео овим постом.

3. ja sam jos odavno metnuo 500 na nemce tako da ko god pobedi u finalu holand ili nemci bicu zadovoljan :palacgore:

4. A JEST GA I ZATEGO PROČLA BI KROZ OKOČU DA JE IŠLA U NJEGA SVAKA MU ČAS

5. Jebo im ja majku pedersku usta jebali ih amsterdam, ajaks, psv i ostali kurvarski gradovi udupe usersko, dabogda izgubili od grcke! Objasnite mi kako neko moze da navija za holandiju! Bolje za englesku smrdljivu da navija nego za holandiju

6. Objasnite mi kako neko moze da navija za holandiju!

Погледајте каква оштећења на мозгу може да изазове шовинизам. Овај млади љубитељ фудбала поставља питање како неко може да навија за репрезентацију која одвајкада игра леп, нападачки фудбал, за ту земљу која је изнедрила такозвани тотални фудбал, истовремено жарко бодрећи једну Грчку чији стил игре изазива дугу и болну смрт. Како је то тужно.

7. Грци марсх на атос, почеое рамазан

8. грци морају кући, зајеби.

9. sevaste promeni pelenu balavac lololo

10. тако је стивене, реално.

11. Грци су тролови класицхни. Ћибре кући
    Едит Стеване де објасни децхку да псв ние град, каци већ почео

12. Roben igrac turnira do sada definitivno.

Zaboravio si Jamesa Rodrigeza.

13. Ko nije odigrao da Grci prolaze na penale nek jede kurac svoj. 0:0 ostaje da jebe rak raka.

14. Пази што неко води масу трубицом лоло

15. Погледајте каква оштећења на мозгу може да изазове шовинизам. Овај млади љубитељ фудбала поставља питање како неко може да навија за репрезентацију која одвајкада игра леп, нападачки фудбал, за ту земљу која је изнедрила такозвани тотални фудбал, истовремено жарко бодрећи једну Грчку чији стил игре изазива дугу и болну смрт. Како је то тужно.

Ne gubi se, ta Holandija koja napada nije mogla da prdne u prvih 45 minuta i jajarska su ekipa poput Engleske sto ce se i pokazati prvom prilikom. Za Grcku ne navijam i slazem se da igraju dosadan fudbal, ali imam snazan osecaj da ce na penale posle 0:0 proci dalje. Verovatno gresim, al ako se desi da prodju navijacu za njih iz prostog razloga sto Holandija danas nije zasluzila da prodje, pa bih voleo da vidim kako ispadaju od losije ekipe. To sto si olarakterisao kao sovinizam nije nista drugo do vrsta interne sale kojoj su mnogi ovde vicni, narocito kada se radio o africkim i juznoamerickim zemljama, ali i Hrvatskoj, Bosni itd.

16. АЈМООО БРАЦХО ГРЦОООИ ЈЕБИТЕ КОСТАРИКАНЦЕ ГЛУПЕ НАПАЉЕНЕ

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.