Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Jednostavno braća

...koja nas već eonima dere kada odemo kod iste na letovanje. Grci su, bre, jedna dlakava govna...ali podsećaju nas na nas, otud i simpatija lololo:)

2. Oni uz ovakvu defanzivnu i uspavljujucu igru i uz ovakvu kolicinu userstva mogu, bez preterivanja, da osvoje prvenstvo.

3. Cek jel realno ovo?

Ja otisao da serem, reko nece ih valjda srati, sad vidim istezu ove iz kostarike.

Pa kako ga uvalise, jebo ih otac?

4. Извео брата Салпингиндару, ал добро, умеју и остали да га муну.

5. Dajte strim neki, bilo kakav, sve popucalo. Dajte, jebem vam svastiku.

6. Jesam pomenuo da neću pominjati bogove, jebem li ti bogove?

7. Kazu da ima strim na rts-u, sad ja ne znam sta je to. Ovi Grci sad imaju i igraca vise, prolaze sto posto.

8. inace klinac je ubica na menadzeru bar na dvanaestici posle godinu -dve ima marking i takling 20 agresivnos 20 i jos neka sranja

9. Ne radi mi ovo govno iz prvo posta jebem li mu miša.

10. Uključi TV, samo brzo smanji, da ne probudiš babu.

11. inace klinac je ubica na menadzeru bar na dvanaestici posle godinu -dve ima marking i takling 20 agresivnos 20 i jos neka sranja

Матори, тај на кога ти мислиш је ПапаДопулос, а овај је ПапаСТопулос. :Д

12. У ствари, можда је и овај добар на менаџеру, видим да је млад и у Дортмунду.

13. a jebem im mater nenormalne ovo je onaj iz dortmunda sta ? sto nije klinju stavio koji kurac

14. Не знам, сад си ме збунио хаха

15. Koji useri ovi Grci, od sad letujem na Kostariki.

16. Nemam ja TV, izbacio govno napolje ima vala tri godine.

17. Јел овај коментатор коментарисао неки спорт до сада? Мени само као да је познат из оног магазина Лиге шампиона што се на другом некад врти кад је сезона.

18. dobar je matic posle kovinjala i daunovca ace melem

19. Јел овај коментатор коментарисао неки спорт до сада? Мени само као да је познат из оног магазина Лиге шампиона што се на другом некад врти кад је сезона.

Komentariše vaterpolo, za to je kao specijalista. Ma jebo vas on, isti idiot kao i ostali sa RTS-a.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.