Naravno da je mnogo više, samo sam izneo najveće kvalitete koje ima. U sezoni kad je Mančester ispolivao sve triplom krunom imao je procenat uspešnih dodavanja preko 90 posto...plejmejker klasični.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pa to i kažem, Nenad Milijaš.. On što je igrao do 2001-e igrao je, sve ostalo je bio marketing
Bekam je igračina, mnogo više od centaršuta, koji jeste najbolji ikada.
Naravno da je mnogo više, samo sam izneo najveće kvalitete koje ima. U sezoni kad je Mančester ispolivao sve triplom krunom imao je procenat uspešnih dodavanja preko 90 posto...plejmejker klasični.
Kako sam ga mrzeo u one dve tekme u LŠ protiv Partizana. Najveći krivac što su nam se dva puta provukli.
Nije penal.
хаха непостојећи пенал.
Jebeš ti ovaj Brazil, go kurac.
срамота реално. + га имо плетикоса.
JEBI USTAŠE
Kakva sramota od suđenja!
није виђело пенала
а овом мајмуну бих поломио ноге због овако циганског извођења
статус са фба о.О
и ово
http://mondo.rs/a700724/Mundijal/Vesti/FIFA-zna-Brazil-Hrvatska-2-2.html
Jedva čekam da Nemci ili Italijani popišaju ovaj raspali Brazil!
Aca Englez bolestan kao ker...
A kakvi su pederi ovi režiseri prenosa, nijednom nisu prikazali snimak one sramote i verovatno ni neće.
Kolko ne zna ovaj Nejmar. User.
Aca se prešmrkao koksom i karao drolje sa sidom, zato se ovako raspada u prenosu.
боже ме сачувај какво суђење. сад ме већ нервира, скоро да је боље да мртве усташе добију него да овако педерски ови добију.
Hahahahaha, ovo je parodija od suđenja!
Шта сам ја дочекао да се нервирам оволико што хрвати губе. ЈЕБЕМ ТИ СУДИА МАИКУ!