Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Potcenjujete Freda. On je klasičan gol igrač koji i ne želi da ima loptu u nogama, pojavi se gde treba i da gol.

2. brate potcenjujemo ceo brazil, tripujemo da ako nama ili ovim debvilima susjedima nisu dali 5 komada da neće ni osvojiti

3. SLIKA STIVI VONDERA
    NISAM JAPANAC AL MOGU DA POGLEDAM LOOOOOOOOL

4. бразил је боље играо већину текме. само је већину изгледало бледо јер нису водили него губили па било нерешено до 71 минута. А реално боље је бразил играо, види се да течно иде лопта да је техника пријема добра, да се лепо убацују бекови, да неимар може сам да направи нешто и да имају још једног или два врхунска као што је то био вечерас Луиз и Оскар. Добри и Хрвати играли су јако, мало више тукли па после кукали како им се свирају фаулови и тако. Ал то су хрвати, они само кукају јер су богом створени да буду најбољи само их судије краду и остала срања.

Бразил није имао ниједан груб фаул, све су џентлменски отимали лопте и врло ретко долазили у контакт који би мого бити сумњив.

Судија мало киксао, пенал не знам баш да ли је био, јесте га повуко за раме ал да ли се свира, то не верујем.

Све у свему била добра утакмица.

НАПРЕД КАМЕРУУУННН

5. provali naslov, šta su mali patetičari rvati

http://s29.postimg.org/f3kuhyy93/Capture.png

6. кад се све сабере и одузме, ипак је боље што су усташе изгубиле јер су тако нанети бол и патња великом делу хрватског народа, што је, јелте, увек добродошло.

а што се тиче бразила који је однео неправедну победу њих ће неко већ да искриви у наставку.

7. Dovoljno je bio Brazil bolji za pobedu, nemoj da se zajebavamo.

8. ипак је боље што су усташе изгубиле јер су тако нанети бол и патња великом делу хрватског народа, што је, јелте, увек добродошло.

Da je Arkan živ...

9. smehoteka, ispekli su ih ko ciga pokojnu patku

10. Nikako mi nece biti jasno zasto je Kovac drzao Olica do kraja, on je maksimalno mogao igrati do 55 minute. Ona prva izmjena je bila Mamiceva izmjena. Hrvati imaju jebene probleme u savezu i to je ocito.
    Smjesno je ovo sudjenje, ono se ne sudi ni u beton ligama, a kamo li na otvaranju SP.

11. Ај ко их јебе и ми смо закинути у Африци против Аустралије, ови су и онако слабији

12. Srbija do Tokija. Realno.

13. Ok jebeš Hrvate, ionako će proći grupu, nisu oni ko mi, dobijemo Švabe i izgubimo od gane i australije. A večeras Eto i Song sabivaju ove glupe debele meksikance! NAPRED KAMERUN!

14. Brazilci su ispali sise neviđene. Usrali su se, na kraju se branili pred onoliko ljudi i da je bilo pravde, bilo bi izjednačeno. S druge strane, Hrvati su samo bili borbeni i to je to. Nisu zabili ni jedan go, a primili su tri. Jebiga. A suđenje, očekivano, šta kmečite. Identičan penal su dobili protiv Rumunije u Francuskoj 1998. koji im je otvorio put ka "povjesnom" uspjehu. Kome se da, nek pogleda. Zato, ko ih jebe! 42. minut snimka.
    https://www.youtube.com/watch?v=HhYeW5oYiO8

15. Отварање ми некако било лејм, онај слет и кореографија и то некако њах.

Утакмица добра, пенал није био, а није био ни фаул над голманом и не знам шта трипујете Хрвати били добри, не знам да ли су две шансе имали. Набили се у бункер. Ми смо много боље играли против Бразила, изгледније шансе правили.

И добар је Нејмар, далеко од најбољег наравно, не бих га ставио ни у првих 20 играча света. И јебеммумаму сад се види колики је глумац, јуче је падао само кад га стварно покосе, ЗНАЧИ МОЖЕ ДА СЕ ИГРА И БЕЗ СИМУЛИРАЊА КАЦЕ ОЋЕ ЈЕ ЛИ ТАКО НЕЂО ЈЕ ЛИ НЕЂО?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.