Ne stidim se da priznam

1. Hajde, lepo priznajte, niko vam ništa ne može, osim da vam kaže:
    "Ahahahhaa, koja budala!"
    Često radite nešto što drugima zvuči glupo, smešno, idiotski, ili ste nešto uradili samo jednom i nije vas blam toga?

Ja na primer, volim da slušam češki kantri. Da, češki. Pa, šta?
    Zimi ne mogu da zaspim bez čarapica.
    Kada imam samo jednu žvaku i neko mi traži, kažem da nemam.

2. Идем на вукајлију.

3. Ја сам СРБИН!
    Ето. Рекао сам.

4. Otvorio sam fejsbuk i uopšte sam na internetu samo zbog jedne stvari: NAGRADNE IGRE

5. učim italijanski već 4 godine. upravo idem na dvočas

6. Није лоша тема, ал Натнат што си признала..не могу да спавам без чарапица, чешки реп и не дајеш задњу жваку...уууууууууууу соу хард кор.

7. Drkao sam dok su starci vodili ljubav u sobi i to više puta, znam da nije normalno ali mama skiči kao azijatkinja i naložim se i jbg. BOLJE TO NEGO DA KRADEM.

8. Thilmo, priznaj ti nešto.

9. Сматрам да је Серена Вилијамс жешћа препичка...

10. dala bih sve pare što imam ovim siročićima što prose, i onim ženama s bebama, i ljudima kojima "fali 50 dinara za put do banjaluke"

11. zaplakao sam na vidrimo i shvatio sam kakva sam ja gnjida od čoveka, ti me činiš boljim čovekom.

12. Ponekad, kad niko ne gleda, kad izmerim voće u Maksiju i nalepim cenu, ubacim naknadno još jednu.

naslov u Kuriru:

Otkriven krivac za Miškovićev pad

13. Ponekad, kad niko ne gleda, kad izmerim voće u Maksiju i nalepim cenu, ubacim naknadno još jednu.

14. тролује нат

15. nato nemo se stidiš
    priznaj
    da troluješ

16. ni ja ne umijem da trolujem :(

17. Бришем дупе надоле. И не, не умажем муда.

18. obožavam ljubazne konobare i konobarice, bukvalno mi dan uljepša kad osoba nije nadrndana, nego fina i uviđavna, uuuuvijek ću ostavit bakšiš, makar mi posljednjih 20 din bilo
    jebote, pa zato ja i ne'am para nikad

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.