Razmjenjujmo sličice Vukajlijašica i drugih dobrih žemskih. (TEMA ZA DOGOVORE ---- RAZMJENA ISKLJUČIVO PREKO PVT-a)

1. симе еси за поменуту комбинацију

2. Може наравно. Шаљи шта имаш.

3. Ценим да је Сим задовољан разменом, има ли још неко заинтересован?

4. Јесам брате ок је. И ја сам испао коректан, факат не?

Плодоносна тема нема шта, ко би реко..

Едит е послао сам му ја оне твоје 2 да се не цимате

5. Ajde šurnite šta imate vraćam istim brojem drugaričinih sličica. Idemo za početak po 5 komata 1v1. Mere ?

6. Симе, упознао сам њу, имам је и на фејсу. Шаљем ти сутра пар комада.

7. pošaljite meni daću vam kurve

8. jebač pičko ne širi njene slike, ona maloljetna.

e kada vas vidim šta od slika imate ja sam bogataš za vas. da vidim šta mi nudite za milicinu sliku u dokoljenicama i šortsiću?

9. То је било на Тарзанији, сви су видели.

10. Шаљи Чаче све ти пјевало, нећу ти ни ја остати дужан.

Змају огњени, ко је та Милица, ваља ли чему?

11. напусти вукајлију симе

12. Иди плачи и моли да те зову на окупљање.

13. немој да удараш ниско

14. знаш да те волим. Ево послаћу ти можда једну слику као знак добре воље.

15. pošalji mu kurčinu to je tako originalno

ajde sime brate 5 komata, vraćam večeras

16. Имам 2 слике јдне згодне вукајлијашице веома оскудно је одевена, да видим шта нудите, пвт, леприконов курац стоп.

17. имам нове слике курца, ако је ико заинтересован

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.