Na vr' kara su mi se popeli posteri ciji naslov izlazi iz okvira slike.
Predlazem da se uvede neko ogranicenje u broju slova za naslov i podnaslov (sto je ustvari teza varijanta jer slova nisu iste sirine pa to uvodi probleme...) ili da se brisu takvi posteri ili da se "autori" banuju ili upucaju direktno u glavu.Pa jebo mater zar je toliko tesko pogledati poster koji si upravo napravio i vizuelno zakljuciti da se naslov/podnaslov ne vidi, malo razmisliti i preurediti? ZAR JE TESKO?
I jos tek odbrana: pa ima gore iznad postera naslov?
Duvaj ga bekane i ti i tvoj naslov gore, linkuj direktno jpg pa mi pokazi gde je taj tvoj naslov sada!*za one koji ne mogu skontati u narednih par recenica cu biti sarkastican*
Mozemo tako uzeti i prestampati sve knjige sa velikom ustedom papira tako sto bi se odstampala samo jedna strana knjige a ostalo? Ostalo jebiga nije stalo, ko ga jebe!
ali takvi posteri prosto budu negativno ocenjeniPa i ne budu bas uvek, kad je fora ok ili ako ima neke sise onda idu i lepo u plus.
Najsveziji i pravi primer situacije mi je ovaj.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/671121
Ima sise, recenicu u naslovu koja bi se mogla na 100 nacina preorganizovati da se ne pokvari smisao i lika koji brani "pa vidi se u naslovu". Ustvari ovaj poster mi je bio ona kapljica zbog koje sam i popizdeo i otvorio temu.@BezDeranjaMolim
i liker od ruze
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.