Срање у БиХ

1. Pa dobro možda kod mudzahedina so duže traje lololo

2. Dilan Dog ако постоји говно и смарач овде, онда си то ти. Јел те јебе неко? Јел те пита? Ћути и смрди, ако већ нећеш да учествујеш у дискусији. Ако ти се не свиђа шта пише неки Грањка или било ко други, можеш лепо одјебати на спортске теме и сви срећни, сви задовољни. Али да ниси једач феке и пушач кобаје, ти би то можда и урадио.

3. Granjka što ti ono prase nepečeno brate mili onako?

4. Кад сам од једног лика у Тивту чуо да су Срби после Првог светског рата запалили Цетињски манастир, све ми је било јасно. Јебала вас та ваша држава, "нација" и Мило.

Čak u tvojem mozgu ima manje sivih ćelija nego vjere u Gospoda u tvojoj duši.
    Makse časti ti, da ja krenem da nabrajam kakve sam gluposti čuo od Srbijanaca (da, mislim na ljude iz Srbije, ne Srbe iz CG) izvršili bi autogenocid.
    Pričate kako je Milo sranje a možemo vam pola države kupiti kako ste se sjebali sa ovim vašim žutaćima i naprednjacima.
    Predsjednik vaš Nikolić hvali Mila i dogovara sa njim da uđu i Srbi u vlast. Eto, ako do toga dođe, nijedan Srbin neće biti zadovoljan jer sva govna u državi se dešavaju zbog par Milovih ljudi koji prodaju šta stignu i Srba iz opozicije koje redovno potplaćuju da magle oči narodu.

E sad ako ćemo da pričamo o glupostima koje sam čuo od Srbijanaca:

Laži nijesu rangirane po učestalosti, redoslijed je skroz rendom:

Laž #1 Crnu Goru 90% drže Rusi
    Istina #1 Objasnio već milion puta da ne drže skoro ništa

Laž #2 U Crnoj Gori 50% stanovništva Albanci
    Istina #2 Imaju 2 sitne opštine i dva naselja možda. Sve ukupno ih je 30.000 najviše i većina su mirni

Laž #3 U Crnoj Gori samo što nije rat
    Istina #3 Vaaaaaži

Laž #4 U Crnoj Gori svi redom švercuju i samo žive od toga.
    Istina #4 Švercuje se droga i neke zajebancije još iz Albanije. Većina toga kasnije ide kod vas u Srbiju tako da ne vidim šta serete

Laž #5 U Crnoj Gori svi vjeruju u crnogorsku pravoslavnu crkvu koja oće da uvede katoličanstvo
    Istina #5 Aj što su stvarno pravoslavna crkva i nemaju namjeru nikakve katoličke sprdnje da izmodaju, nego ih skoro niko ni gotivi osim možda šaka Cetinjana

Laž #6 U Crnoj Gori niko nema ljeba da jede jer nema posla
    Istina #6 Je li? A svaka kuća po troje bijesnih kola i svaki član po 2 telefona na tačskrin. Jebo te, živi se toliko dobro u odnosu na ostatak Balkana da moja stara reli auto vozi od 16 ventila, ja razmišljam koji motor da kupim i pušim cigare koje oću (jer ima švercovanog da ti pamet stane). I ne, nijesmo nikakvi buržuji nego smo baš srednja klasa. Malo možda iznad prosjeka.

Laž #7 U Crnoj Gori se Srbi i Muslimani koji žive van CG ne mogu osjećati sigurno jer će ih Dukljanski ekstremisti ubiti. To naročito važi za Srbe koje tamo doživljavaju kao arhinepriajtelje, obzirom da su Ustaše postale najveći prijatelji CG.
    Istina #7 Opet notorna glupost. Ima tih ekstremista ali ih ima i kod vas i po Bosni, Makedoniji i sl. i to u mnogo većem broju. Prema Hrvatima je stav da su kulturniji od nas ali da ne treba šurovati sa njima... eto, znam neke likove iz albanske škole što su se na ekskurziji mlatili sa Hrvatima jer su ih prvi dirali. U CG se to garantujem ne bi desilo.

Laž #8 Milo hoće da etnički očisti Crnu Goru mirnim putem
    Istina #8 Gluposti opet... Milo je postao narkoman klasični kojeg niko za ozbiljno ne uzima. Doduše ozbiljnije ga shvatam nego ovu "opoziciju" koja se sastoji od četničkih vojvoda i pedera. Zamisli to, četničke vojvode i pederi da se drže zajedno?! Kakva je to opozicija?!

Laž #9 Mog druga su prebili u Crnoj Gori jer je...
    Istina #9 Srbin? Nije nego jer je kreten vjerovatno. Svakog kretena će prebeti, bez obzira na to okle je. Nemamo džaba 2 metra i kratak fitilj (da ne shvatite pogrešno ovo za fitilj keke)

Laž #10 Crna Gora je masovno za ulazak u NATO! Ameri će nahuškati Crnogorce protiv nas i napašće nas zajedno sa šiptarima aaaaa!
    Istina #10 90% Albanaca, 50% muslimana, 30% Crnogoraca i 10% Srba je za NATO po nekoj mojoj procijeni. Sve to kad se sabere nije ni 30% države ali otom potom, biće referendum kad dođe vrijeme za to pa ćemo viđeti.

5. bilo je o tome prica prije par godina, različiti zakoni (ti neki sanitarni, o namirnicama...) u RS i Federaciji

6. Radijacija Па, да се браћа Бошњанци не уплаше од мириса јањетине. Они воле кад је мало живо.

Valdemar
    U čemu je fora sa ovom solju?

У Педерацију извозе чисту со, а у РС извозе ону запишану, па јој је рок важења краћи.

7. da se ja pitam, ja bi protero autobus ovuda

8. U čemu je fora sa ovom solju?

Čeka se dugo na onim granicama između federacije i srpske jebi ga...

9. Granjka
    Radijacija Па, да се браћа Бошњанци не уплаше од мириса јањетине. Они воле кад је мало живо.

Ima logike jebi ga.

10. Kako da ti kažem Granjčilo, jednostavno, dobio si previše publiciteta jedući govna. Uzmeš najobičniju tvrdnju, ukrasiš je malo nabudženim izrazima, plasiraš na nekoj bombastičnoj temi i smatraš to diskusijom. Nije Granjčilo, ne diskutuješ, jedeš govna. Jedeš ih od kad si se pojavio, pun ti je želudac govana. Dosadan si i besmislen, treba ti zabraniti da postojiš na internetu.

11. Uđem par dana na forum malo aktivnije nakon ko zna kol'ko vremena i mogu vam reći da se divim nekim ljudima kako mogu da vode diskusiju sa pojedinim idiotima ođe čija se argumentacija svodi na replike fazon "Ugaugauga! Ja sam ta ko rekao i toje za to tako!"

EDIT: Mislim ima dileja i na četu ali prosječan forumaš je po tom pitanju svjetlosnim godinama ispred njih.

12. У Бијељини Срби узвикију демонстрантима "ви сте брука српског народа !!!
    Ево још једне.

Vidjeh to večeras na vijestima, al bila sam u kafani pa ne čuh sve. U svakom slučaju, svaka im čast.

samo u krugu 50 metara od kuće znam bar 10 ljudi koji su i vrijedni i znaju da rade poslova i poslova ali nema jebene šanse da nađe bilo kakav posao.

Nači, ja prva ne bih tamo išla, bila sam 15 dana i ne daj bože nikome, ALI eno im npr. fabrike obuće, stalno traže nove radnike. Jest da je onaj Umičević lažljivo smeće od čovjeka, al stvarno traže radnike. Istina, traže ih non stop zato što ljudi bježe odatle, al jebiga.
    Ne kažem da ima posla. Jebote, sad osim ako nemaš štelu ili nisi neka prepička u tri lijepe ni u kafiću ne možeš naći posao. Al eto, predloži tim ljudima ovo iznad što pomenuh.

Neka ukidaju Ameriku i Njemačku što im je dala taj sistem, kad su ih oni šopali markama i dolarima od devedespete bilo je dobro a sad kad mora sam zapeti - ne valjaju entiteti.

Upravo to.

Meśa
    Neka spale Akademiju likovnih umjetnosti u Trebinje, odatle dolazi sav hipsteraj, i to sa potvrdom.

Nači nemeš vjerovat`. Sjećaš se one slike, ono troje ljudi, prije x stranica što sam rekla da ih znam. E onaj desno je, meščini, završio akademiju likovnih umjetnosti u Trebinju. Nevera.

Разлог, у БиХ не постоји легитимна опозиција, како на државном нивоу тако и на нивоу ентитета. Особа која иоле познаје политичку ситуацију у дотичној држави је свјесна тога те сваки вид полемике на ову тему је глуп.

Bukvalno je isto sranje drugo pakovanje. Svi su se izmjenjali u zadnjih 15 godina, niko nije ispao, das tako izrazim, dobar. Samo, sada bi ovi što su bili na vlasti prije cenera godina da budu opet jer su ostali bez uticaja i para. Bole njih kurac za ljudima.

Pa ono, apsolutno svi su ista bagra, i Dodik i ostali, ali jebemu majku, mora se vlast mijenjati, mijenjaj na svake 4 godine, nek vide da ne mogu ostati ako ne rade nesto, a ne ostaviti Dodika da nas jasi 8 godina

Pa jesu li bili Ivanić i Čavić? Tim ljudima je više zinulo dupe za foteljom nego ikome. Prodali bi RS dok si reko keks. Ionako Ivanić svako malo govori stvari protiv srpske, a u korist bih. Prije bih govna jela no za njega glasala. Mada do sada ne glasah upravo iz razloga što su svi isti.

E tako. To je ovo što vidjeh do dvajesšeste strane. Sutra će da nastavim čitati.

13. Dilan Dog Ћути и пуши. Твоје мишљење је важно колико и прасе у Техерану. Прати ме и даље по сајту, вређај, глуми гузицу, то ти је крањи домет. Забрани се, кобејнуј, нахрани. Шта ти воља. Пријави ме, тужи, ружи. Ко те јебе, потпуно си небитан.

14. Ja juče kad sam bio u Sarajevu, prilazi mi neki lik i pita me jesam li Srbin ili Musliman. Ja mu rekao da sam Hrvat i on me pustio i rekao da se ne brinem!??!?

15. E odoh da gledam umjetničko klizanje pa ću doći kasnije da vam pokažem koji ste školarci i idioti

16. Селе објаснила ситуацију у РС. Нема даље.

17. a možemo vam pola države kupiti kako ste se sjebali sa ovim vašim žutaćima i naprednjacima.

Covece, shvati da cinis medvedju uslugu Crnogorcima ovde, sa takvim pricama. Da ne pricam o tome sta bi Crnogorci mogli da kupe i za koje pare. Ta vremena o kojima ti mislis su prosla vrlo brzo posto se CG otcepila i time prestala da bude moneta za potkusurivanje i trgovinu uticajem u Bg ili vec gde. Dobro je proslo, kako je moglo da bude. Isto se desilo i sa Kosovom i Kosovarima u strukturama vlasti u Srbiji, vec ih ima drasticno manje, i kako se stvar finalizuje, sve ce ih manje biti. Zbog takvih prica sam ja morao da branim vozaca autobusa iz Berana da ne polupaju i njega i autobus kad je bila blokada ovde, Batali to, nicemu ne vodi.

18. evo ga udbaš ponovo se raspisao.

torazulu može li se znati čime se baviš matori?

19. Torazulu isprva sam te zamišljao kao udbaša, sad te zamišljam kao nekog studenta koji je kasno ušao u pubertet i ima 120 kila sa bubuljicama a bez njih oko 80.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.