Срање у БиХ

1. Inace ovo nije neko odmeravajne ko je vickastiji, koje sluzi tebi za zabavu Pazle, vec nesto sto nema veze sa tim. Nit ko pobedjuje, niti gubi. Niti je Stevan zasluzio bilo cime tako nesto. Ovo je samo nesto sto je zapoceo, odveo na nivo cistog vredjanja, mnogo pre nego sto zeli da pokaze i sada je vredjanje jer je pesko.l obican.

2. sto bre jedete govna na ovoj temi.
    Jel ne mozemo lepo ovde da se prozivamo, ja vama cetnici, vi meni muslidzo i ti fazoni. Svaku temu pretvorite u vase preseravanje ko je u pravu.
    Pa jebemumater pustite nas da se primitivno mrzimo, a vi serite na onim navijackim filozofskim temama. Bas spemujete.
    .
    .
    .
    napuse se Babi kurca svi koji se prozivaju na licnoj, a ne na nacionalnoj osnovi ovde.

3. Međedi prave burek revoluciju, a vi spemujete o pederluku. Sram da vam uđe.

4. Šta bi sa onim jadnim Škodama? :(

5. Postujem Rahmetli i izvinjavam se.
    SREBRENICA ZAUVEK!

6. TAKO BRATE!
    A RATA NECE BITI JER SU SVI SRBIJANSKI GENERALI U ZATVORU. GDE I TREBAJU BIT.

7. Nisu svi. Imamo par u steku nekih nismo ih koristili. Dzoker Generali.

8. u pravu je Babo, jebo li ga rahmetli Alija
    vratimo se međunacionalnom sukobu

http://www.youtube.com/watch?v=CtC5I5V0fjc

9. Ne boj se Atife, ima penzionisanih oficira koji nisu stigli do čina generala zbog promjene vlasti i ukidanja vojske.

10. Da su na planeti samo Muslimani, oni bi se međusobno poklali za mesec dana.

11. A šta će Srbiji generali kad mož da vas polupa sa potporučnicima?

12. A KAKO SMO TO MI ONDA POBEDILI U PROSLOM RATU, A?

13. Pa kako možete da pobedite kad je genocid nad vama izvršen? Odaberite jedno majka mu stara.

14. AMERICAN majica pobedila
    pa ko vas ne bi pobio, reci pravo

15. Pa nikako. A i da je Srbija mobilisala sve i prešla Drinu, tenkovi, migovi, kurci, ne bi vas ni nilo više.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.