Пребијање вукајлијаша - тема за договор
  • Марко 

Овде можете да договарате сачекуше и друге облике физичких напада на одређене персоне са овог сајта са циљем наношења лаких или тешких повреда.

Већ после првог успешног пребијања ће бити отворена тема "Пребијање вукајлијаша - мултимедија" где ћемо качити слике или видео снимке самих догађаја.

Без спема, молићу, јер ко спемује на мом лерује.

• Nash Bridges

ne zajebavaj se sa čovekom koga zovu biceps!

• Марко 

Ево га први кандидат.

• Leprikon

јел ти мени беше дугујеш шамар? оно, да ти ја распалим

• Galantni kosovac

E sad se poserem na tebe

• KBO!

dodži crljeni da ti dam po pičci

• Риха Дисидент

džaba biceps ko svemir kad su muda ko crna gora.

izazivam tenora zato što mi je skino ljubav života. bukvalno.
    tačno u prije podne ispred gimnazije.

• лош тенор

Моја цура не жели да буде са неким ко се туче.
    Зато се ја нећу тући са тобом.
    И зато ти нећеш бити са њом. Са мојом цуром.

• Valdemar

Još malo pa Borilački klub... Ali da, ima ovde ljudi koji zaslužuju bar po ćušku.

• Марко 

јел ти мени беше дугујеш шамар? оно, да ти ја распалим

Шамар ћеш ми ударити кад ми даш гајбу пива.

• G

Та, ман`те се сељачких и примитивних метода физичког насиља. Сама жеља да се тако обрачунавате вас сврстава у примитивце.

• ps

Sta fali primitivizmu?

• Valdemar

Та, ман`те се сељачких и примитивних метода физичког насиља. Сама жеља да се тако обрачунавате вас сврстава у примитивце.

Kako, pa vojska jedne države je institucionalizovano nasilje, nosilac fizičkog nasilja i primitivnih metoda ubijanja i zatiranja protivnika. I šta sad, država je primitivna? Nasilje je ponekad jedini način za rešavanje stvari. Eto ja ne platim državi neku dažbinu, koju su uveli ko zna zašto, i oni meni zaplenjuju stvari ili šalju u zatvor? A nejač pišti gladna? Pa zar to nije nasilje? Nasilje postoji kao fenomen sam po sebi, potiče iz zoološkog sveta, a kod ljudi, da li će da te mlati pandur na ulici ili neko ko te pljačka, možda menja smisao i kontekst nasilja (za nekog možda ne menja ni to), ali ne i njegovu unutrašnju prirodu. Znači, po prirodi posla koji obavljaš, ti moraš biti pristalica određene vrste nasilja.

• G

Sta fali primitivizmu?

Стил. Укус. И ватрено оружје.

• Марко 

Јао, ево их ова двојица... Ај договорите фајт и снимите то да отварам другу тему.

• Mickey Savage

Pre sam Jebaču obećao batine, mada je slučaj zastareo.

• Valdemar

Стил. Укус. И ватрено оружје.

Dobro, ajd da se tema preimenuje u NJUKOVANJE VUKAJLIJAŠA

• Срета-Штета

Ја сам више за дијалог, лакше ми тако да ишутирам противника, јер се не нада.