Овде можете да договарате сачекуше и друге облике физичких напада на одређене персоне са овог сајта са циљем наношења лаких или тешких повреда.
Већ после првог успешног пребијања ће бити отворена тема "Пребијање вукајлијаша - мултимедија" где ћемо качити слике или видео снимке самих догађаја.
Без спема, молићу, јер ко спемује на мом лерује.

Serem ti se na temu
http://www.otg.rs/pub/catalog/inicial/604eurd.jpg- G
Та, ман`те се сељачких и примитивних метода физичког насиља. Сама жеља да се тако обрачунавате вас сврстава у примитивце.
Та, ман`те се сељачких и примитивних метода физичког насиља. Сама жеља да се тако обрачунавате вас сврстава у примитивце.Kako, pa vojska jedne države je institucionalizovano nasilje, nosilac fizičkog nasilja i primitivnih metoda ubijanja i zatiranja protivnika. I šta sad, država je primitivna? Nasilje je ponekad jedini način za rešavanje stvari. Eto ja ne platim državi neku dažbinu, koju su uveli ko zna zašto, i oni meni zaplenjuju stvari ili šalju u zatvor? A nejač pišti gladna? Pa zar to nije nasilje? Nasilje postoji kao fenomen sam po sebi, potiče iz zoološkog sveta, a kod ljudi, da li će da te mlati pandur na ulici ili neko ko te pljačka, možda menja smisao i kontekst nasilja (za nekog možda ne menja ni to), ali ne i njegovu unutrašnju prirodu. Znači, po prirodi posla koji obavljaš, ti moraš biti pristalica određene vrste nasilja.
- GSta fali primitivizmu?
Стил. Укус. И ватрено оружје.