Pošto smo svi svjedoci otvaranja velikog broja glupih tema, predlažem da se posegne za navedenim u naslovu...
Tako ćemo natjerati ljude da više čitaju definicije, a ne da kako se kome digne kurac on otvori temu... već ima veliki broj tema za raspravu tako da nema potrebe za novim bar neko vrijeme
Treba odrediti određen broj ljudi koji mogu otvarati, a osim moderatora, to bi mogli biti ljudi koji su konstruktivno učestvovali na forumu (npr. Jovičić, kako se samo mišljenja mijenjaju)
Hvala Frenkiju za inspiraciju, mada sam i ja to napisao u nekom postu prije njega...- С
Предлажем да једино Јовичић сме да отвара теме.

E stvarno bi moglo da se uvede rangiranje tema, da svako ima pravo da otvori svega par tema, a da ih moderatori ocenjuju - pa na osnovu uspeha tema da se dozvoli mogucnost otvaranja novih. Ne bi vazilo za podforum "igre".
Stvarno oterasmo jezgro sajta na forum, vise se definicijama niko ni ne bavi :D
Ovo zadnje gluplje i od teme.sto mislis?...daj ti neki predlog..reci mi samo da ti je do jaja kad neki papaan otvori 20 tema odjednom..ili wite dobije zanimljiv mejl star 5 godina i otvori temu da vide i drugi..ili lik koji oce da mu pravimo leksikon....da se takmicimo ko ce lepse da obuce barbi???????
I Banuješ degene i ćaotesko degenu da napravi novi nalog..i totalno ce da mu bude zao banovanog naloga koji je otvorio da bi napravio glupu temu...
a stariji autori bi prestali da otvaraju teme..jer bi mislili da ce da popiju ban..a i ko bi odlucivao na otvorenu temu dal je glupa ili ne i dal ga treba banovati? modovi..sta?..da se sastaju i jure oko svake glupe teme i da odredjuju koliki ban da daju..nije ban resenje svega..