Gotivni negativci

1. http://www.magweb.com/picts/actor/56967/robert_lasardo.jpg
    Svi njegovi radovi. Uglavnom likovi ludaka-skingeda jelte.

2. Pa samo takve likove je i dobijao

3. Кад сам био мали била је нека цртана серија звала се "Фудбалске приче", нема шансе да нађем на нету била шта везано за тај цртани. Циљ цртаћа је био да научи децу правила фудбала. Свака епизода је била смештена у један период историје и учила је једно ново правило. Наратор је био судија. Да се вратим на тему, биле су две екипа једна сачињена од групе мршавих, флафичастих ликова који су неговали ферплеј и играли лепршаво . Друга екипа у којој су били све кршни момци, делије, играли су грубо а знали су некад и да варају. Ја сам увек навијао за ове друге иако су увек губили. Једном су само, несећам се тачно, победили или играли нерешено, како сам ја тад био срећан ко онда кад је Лане метно Немцима.

4. Kako je taj crtani bio dobar jebote, španski jezik bio ako se ne varam. Mislim da je jednom Vidra kačila na forum neki isečak.

5. Ја сам га гледо са нашом синхронизацијом. Луксе, јеси ити навијо за рмпалије?

6. Jakako, zar sumljaš. ;-)

7. E sećam se i ja te serije. Odmah posle Pelezinja počela, tako nekako. Brkajlija je neki bio. Sećam se kad je da bi objasnio neko pravilo išao u Egipat al tamo je lopta to jest krug bio nepoznat jer je sve bilo u fazonu trokuta tj piramide.. :)

8. фер плеј, фер плеј, играти грубо то није баш океј
    (мешчини да је то)

9. Сад видех да је иста продуцентска кућа заслужна за тај и за још неке цртаће које сам волео. Између осталог и овај.
    http://www.imdb.com/title/tt0283721/
    И у том цртаћу сам ја навијао за негативце. Сећам се колико је то тад било чудно мојој мајци.

10. ^^ hahahahahah kalif umesto kalifa, kako je to bio dobar strip

11. Bravo za ove bubašvabe, Neše, kraljevi su.

12. ♥ Loki mađija. :3

Pogotovo u Hiddleston verziji. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.