Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kradem net i trenutno moj najbolji snabdevač signalom je upao u krizu. Tačnije ne mogu nikako preko kompa da se konektujem na njega, a preko telefona mogu.
Imam veliko X i ne mogu ni da pokušam konekciju.
Šta mi je činiti? Rade upomoć!
EDIT:
Obavljeno.
Rješenje
plati net
умри коте јебе
pušite ga nerasti
Kupi ono sranje sto otkljucava svaki internet na 2 km.
Nego, jebo to nego ovo će nekad bilo kome trebati pa da skontamo foru.
EDIT:
Šta je to Rasni?
umri, boli nas kurac.
lemaja obliži mi jaja
Reinstaliraj vindovs.
odigram ti ja jedan tiket makaronac, onaj moj znas, i imaces za usb net da kupis...
hahahahah
ma šta reinstal? Što? ima li kraći način? neko IP zavaravanje?
Okle znam :)
Једино решење је да ресетујеш рутер. Сад смисли план како да уђеш код комше у стан и то урадиш. Рецимо, сачекај га ноћу са газом натопљеном хлороформом, а постоји и она нека дрога за силовање, или му смувај ћерку/сина, ето, ваљда сам помогао.
Ово може бити добро шизење.
ПОМОЗИТЕ МАКАРОНУ ДА УЂЕ КОД КОМШИЈЕ!!1
Zovi hitnu pomoć
Thilmova sugestija je dobra, da nadovežem - kupi dva jelena i svrati kod komše da popijete, reci "Evo slavim neki random kurac pa da popijemo zajedno", sediš i cediš pivo dok on ne ode da piša, a onda skokom do rutera, reset i gotovo.
Zovi komšiju i predstavi se da si advokat nekog njegovog rođaka i da je nasledio stan u beogradu kad on ode imaš vremena kolko oćeš da mu upadneš u gajbu!!1
hahahaha e dobre vam taktike, nekad ću probati
ali ovde je lokal u pitanju
znači samo za šank, šarmiram šankerku i zajedno pritisnemo reset
ok, obaviću tokom dana
Ili zoveš komšiju u 3 noću i kažeš mu da se neki narkoman mota oko njegovih kola kad on izleti ti uđeš i restartuješ ruter!
ako je lokal onda staneš za šank, izvadiš mobilni i pitaš "Kako to da ovakav lokal nema vajfaj?" - kad kažu da ima onda ih zamoliš da resetuju modem jer tebi javlja telefon da im ne radi mreža :)
Reci joj da si dosao da ocitas brojilo za struju. Ako ne vjerovati nekom dokumentarcu koji sam sinoc gledao trebalo bi i picke da dobijes.