Pravda za istinu o Rusima

1. Пећински четвртчовече, не трипуј се. Нисам рекао лаку ноћ, тебе сам поздравио, али ти си као говно које се увуче и у најситнију пору чизме, па никако да те се човек реши. Постовао сам Лименом, а не теби. Али, јаче је од тебе, увек се враћаш по још. И опет ћеш.

2. mozhda bude josh jednom postovao... neka varijantica kao grand finale...posle toga ide laku noch i josh maloprachenje iz ofa

3. Cara™
    Granjka ajde nemoj vishe da jedesh govna.
    Ovo ti je mozhda i poslednja prilika da se prebacish na haks, na sajtu za igranje agara i haksa.

Uveche posle 22h je termin

LOOOOOOOL

4. Znachi, imam bolji rank, vishe para, bolju shkolu i josh sam preevatnik

5. Да знаш каквих сељачина попут Чмаре видим дневно, све би ти било јасно. Мада, признајем да није проблем осећати се супериорно када су ти такви четвртљуди пред очима по 3 сата дневно.

Dva zaključka:

- Granjka radi tri sata dnevno
    - Smatra Caru za četvrtljuda.

Vučiću, reaguj, vidiš kakvi nam rade u javnom sektoru. Dole teroru birokratije koja nas dehumanizuje!

6. Cara™
    Znachi, imam bolji rank, vishe para, bolju shkolu i josh sam preevatnik

http://www.reactiongifs.com/r/2013/07/stupid.gif

7. Jebote koji bilde moraš biti da izvališ da je privatni sektor najveće zlo u Srbiji. To je stvarno na ivici zdravog razuma

8. Valdemar Тако је, господине. То сам хтео да кажем. Честитам :)
    Вучићу свака част.

9. Granjak, javi kad udjesh u rank sa defincijama. Trenutno si posterdzhija...a jebiga, na ovom sajtu je bar jasno ko su posterdzije

10. Granjka, pozdrav iz mračnih dubina privatnog sektora, od strane preduzetnika koji pljuju krv da prežive sve državne parazite koje izdržavaju, a koji im sisaju iz vene, laku noć.

11. granjka jel ti dosta trpanja za danas ili tvoj chmar moze da izdrzi vise od dace(koja od 13. godine svaki dan po 7,8 puta je u centru gengbengova razlicitih,kad je bila u centru gengbenga mene i mojih 7 ortaka imala je 14(i mi smo bili maloletni) to je bilo 2007. ne znam dal je ziva danas,tesko je preziveti toliko sa takvim zivotom,al ako je ziva i nastavila tim tempom,moze se porediti s tobom)

12. Offtopic-ovali ste temu do bola, evo jedne stvari o Rusima, obavezno odgledati:

https://www.youtube.com/watch?v=wboS76EZOH8

13. Кад погледам, свака тема где се појави и крене да ставља постове Грањка претвара се, бар привремено, у тему где се разговара о томе да ли је Грањка ок лик или не. Ту се стварају две струје. Једна је која тврди да је Грањка кул, и њу подржава углавном Грањка, а друга је да Грањка није ок, и њу углавном подржавају сви остали.

AHHAHA OPET SE PREDAVIM NA OVO

14. Радим оно што осећам да ми прија у овом тренутку. Сада ми прија да гледам гомилу мајмуна како живе у уверењу да ме подјебавају. Ако је вама добро као и мени - онда нема фрке, сви су добили свој део колача.

Desetak autora je odradilo višestruki bukake nad Granjčilom, ali on se drži one "they see me trollin' - they hatin'" mantre koja uvek dobro dođe onima koji svoje delanje na kraju predstvaljaju kao trolovanje, jerbo su saterani u ugao pošto je nad njima izbvršen brutalni napad sa svih frontova. Jebeni ignorant koji nasumično ljude naziva ustašama, gubitnicima i čime već ne, ali kome ne smeta da se predstaclja kao dobronamerna mitza-mukitza koja samo želi da nam otvori oči.

15. ochiju meni je presmesno sto granjka je ovde s nekom misijom otvaranja (mada bi bilo ispravnije nazvati zatvaranja realno,nije skech,nego realno) ochiju i toliko je fejl i samo on ne vidi koliko je fejl ono sto prica,ko neki lik iz nekog crtanog koji stalno nesto pokusava i trudi se jako pa fejluje svaki put

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.