Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
kad si feget
seks u praksi ne počinje tako
Danas ne počinje. Ili može da počne kod studentkinja slavistike, ljubiteljki književnosti i tako. Ipak, da, ovo je samo idealizovana slika, a većina seksova počinje muškim ispoljavanjem moći i socijalnog statusa, pa onda već kako god, a ne neglumljenim romantičnim gestovima.
значи у лади можеш да јебеш само лошу рибу
Zamisli da možeš da jebeš dobru ribu i u šumi,i u parkiću, i u haustoru, i iza obdaništa, i na parkingu, i u krevetu... Čudno zvuči, zar ne? Ali omladina oba pola sada voli kola, pa kola, pa kola, a usput ova muška gaji stereotipe o lepoti devojaka na osnovu nebitnih stvari. Uživajte u svojim mercedesima i audijima, kad za bolje niste :)
уживао бих да имам... :(
jesam ja u vw bolji, gori ili u klasi sa gore pomenutima?
Možeš dobru ribu jebati i u parkiću ali samo ako voziš audija i nakon 100 seksova s njom kažeš e aj se malo da promenimo nešto, aj da probamo na klupici u parku.
Vladelimaru, ako rusofil, načitan i siromašan lik predloži seks u parku biće čudak i creepy svakoj devojci. Ako rusofil, načitan i bogat lik to predloži svaka devojka će se istripovati 50 nijansi jebanja
Sandra afrika mi umalo dala picke u raspalom fordu 12 godina starom poyy
зато што је тад била само локална курва, не елитна као сад
Ne mogu da kazem da je bila kurva kad mi nije dala picke ali da je bila grmljavina-bila je
A i niste polemisali kurve i ne kurve nego dobre ribe i krs ribe
Maestro, u VW nikada ne sjede dobri ljudi ;-)
Verujem da sam malo stariji od većine ovde, pa sad od neke moje 17 do 25 nije bilo, bar u društvu u kojem sam se kretao, mnogo bitno imaš li mnogo para, više je bio izgled bitan i jesi li faca, te stvari. Naravno, bilo je sponzoruša. I parilo se svuda i u svim prilikama, jbg. Baš sam sad srećan što više nisam u fazonu da jurim klinke, jer nemam besna kola, a eto, verujem da je to sad uslov.
тајмс чејнџ
Valdemare, kod mene je drugi par opanaka, ja jurim klinke, ali ove dvije po kući. Ona treća juri mene....
Pa ne, nisam ni rekao da se menjaju. Nego ja više ne računam ni u šta klinke, samo žene mojih godina, ima ih i normalnih i nenormalnih, i svakakvih, mada mi se čini da zrelija žena bolje može da ceni šta je važno u životu. Samo, oženjen sam, nemam potrebu da jurim okolo, ali svašta saznaš iz priče sa prijateljima.
RUSI SU GOVNA JEDINO SU NEŠTO KOŠTALI DOK SU BILI SOVJETI
limaru više mi se svidja ovaj sistem vrednosti. U tom vašem iskrivljenom pare je imao svako, a pičke ste osvajali fejk fazonima, slušali bijelo dugme, puštali kose i zulufe, tripovali rok en rol, tripovali da ste face. Seljačine. Fejk bili i ostali.
Danas nemaš kako da glumiš facu. Glumiš facu pa se ispostavi da nemaš pare ili da nemaš muda, to skontaju i pičke i likovi. I odma ispadneš predmet sprdnje. A kad imaš muda i praviš dovoljno kešovine da o svom trošku častiš i sebe i devojku jelom pićem izlascima poklonima automatski postaješ faca i ne moraš da se tripuješ oko zulufa, kose i muzike, samo budeš normalan.
Чуј, искривљеном... Прво, паре није имао свако, али нико им се није претерано клањао. И мислиш да рибе нису могле да скапирају ко је фејкер, а ко заиста ок? Добро, било је и таквих, и оне су биле познате као глупе. И из које перспективе ти проглашаваш старије генерације за сељачине и фејкере? Колико ја видим, број имбецила и истрипованих клинаца мало је већи него тада. Ако не имбецила, онда бар заглупљених. Ево да ти илуструјем, користећи твоје речи:
Муда је увек требало имати, не можеш то фолирати. А данас можеш имати паре и бавећи се криминалом, шверцом, продајом дроге, да ти да тата итд. Искривљен је тај твој поглед на свет. Фејкерски, сељачки. Кешом постајеш фаца? Не бих рекао. Ал да ти ја не тупим о томе, скапираћеш или нећеш, да има ствари које те чине милијарду пута већом фацом него све паре које можеш да зарадиш. Можда скапираш и да неко изгледа како изгледа зато што тако воли, а не да би привукао рибе. У сваком случају, срећно.
cesto sebe zamisljam u ulozi kako prebijam nekog lika pred ribom, i kako me to hrani i tada, u tom t renutku kada ga krvnicki, besno isprebijam pesnajama u glavu, postanem velik u njenim ochima. vise me ceni i oseti se zasticenom. izgleda da igram ocinsku figuru.
Ја замишљам како имам приватну фирму и довољно пара да одведем рибу на ручак и поклоним јој нешто, а она после због тога има риспект према мени и онда каже: ах, да, јеби ме, а ја се осећам двоструко добро, прво што сам човек на месту, друго што сам на тако јефтин начин успео да придобијем женско срце, и да останем нормалан, без косе и зулуфа и музике коју бих иначе морао да слушам...
Ах, не, чекај! Па ја имам приватну фирму и довољно пара да одведем жену на ручак, и поклоним јој нешто! А она ће да ме воли зато што сам добар човек и што је заљубљена у мој шарм, јбг, удала се за мене док сам био пука сиротиња. И не морам да изгледам нормално, уопште, могу да фурам фазон који хоћу, и слушам музику коју хоћу, коса, зулуфи, све у фулу! Живот је леп.
Заиста, жао ми је Маестрове генерације.
Морају да раде као црви у капиталистичко-криминалној машини за млевење меса да би се истакли у друштву, самопоштовање им је одређено платом, а сексуални живот марком возила у гаражи.