DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Unosim armine. I smatram da cak nije ni bitno da li verujes ili ne tako neke situacije su kul jer se porodica ujedini i oseca se neko jedinstvo, vera u prave vrednosti, sloga itd

2. ja sa svakim pivom koje unesem u sebe postajem sve gorljiviji vernik
    tačno da sam popio još koje do jutra bu se zamonašio

jebem vas trezne, verujte u veliki prasak i pijte kenijadu

3. po bibliji bog ubio skoro 2,5mil ljudi sotona samo 10, ko je ovde milostiv i oprasta ?

4. LooooooL evo ga i Jupiterac zvani Mlečni auto put. Sine imaš 12 godina i znam da su na tebe veliki uticaj ostavili baba i deda što te čuvaju jer vrtići više neće da te prime. Ali to što ti oni pričaju su komunistkčke laži.

5. sveti nepotizam, imacemo do 2100. bar jos 5 bogova

6. ako je bog sveto trojstvo kako je onda bio bog i pre svetog trojstva dok pravio eve i adame i poplave i ostalo. tad isus hrist nije ni bio, al postojao orginalni bog.

7. jebem vas trezne, verujte u veliki prasak i pijte kenijadu

eto director...bitno je da su ateisti arogantni...

8. ateisti su arogantni,ko ne veruje u boga mora da je komunjara

9. jok pravi Bog je Sedmorica mladih sekretara skoja

10. E naći ću tvoj post gde pišeš kako poštuješ običaje, pališ sveće i to.
    KUKAVICE

11. i ja se krstim na slavi, lozim badnjak, za bozic i praznike cestitam, ponekad i zapalim svecu kad mi kaze keva-ne znam ni za sta treba i kad, i cutim boli me kurac, sta cu sad da se svadjam sa familijom i babama...
    moze religija ko sto sam pisao, nesto sto povezuje narod, obicaji, tradicija itd. ali ove cike sto potapaju svet jer je popizdeo na ljude i te fazone ajte molim vas

12. Rasni jbt, što si ti opterećen godinama, iskreno ok si ovako ali ko da si iskompleksiran jer si jedan od mlađih, ako ne i najmlađi ovde.

13. Ateisti vecinom i jesu arogantni i nametljivi po pitanju ateizma. Ateista ne propusta priliku da kad cuje "vera/bog/pravoslavlje....." krene da sere po vernicima i ugusi sve prisutne svojom spikom

14. Eto vidiš i ti si pasivni vernik. Sad čekaj neko boleščinu pa ćeš početi da ideš i u crkvu i pod Ostrog...

15. a vernici to ne rade??...ma vazi
    ateista barem ima dokaze za ono sto govori

16. da se ne doticem jos divljih religija, tipa sto muslimani ne jedu preko dana i onda bleje nocu i prezderavaju se hahahahahahha glupani glupi, pa koliko zatucan treba da budes

mada opet okolina igra veliku ulogu, kad se ocekuje od tebe nesto da radis i da verujes, mada savremeno doba, sva znanja sveta dostupna klikom jednim jbt, zato se sve vise ljudi budi i polako uvidja istinu i svet oko sebe

17. Najgori su ovi ateisti a kasnije vernici. Pretužno.
    ili ovi ateisti a u stvari sve poštuju.

18. ateisti su arogantni,ko ne veruje u boga mora da je komunjara

ma u pravu si za ovo
    jeste tako zazvučalo, al sam se samo zajebavo

i da, to jeste taj obrazac o kome obojica pričamo
    SVAKO NAPUŠAVANJE SUPROTNOG STAVA U OVOJ TEMI JE KURAC
    skroz, ali skroz lična stvar

veruj, ne veruj, al jebeno ne smaraj s tim

banujte krpu i rasnog!

19. Rasni
    Glup si kao točak. Ako ne možeš da razumeš sveto trojstvo onda si stvarno glup i nema ti pomoći. Imaš jednu gangliju za igranje agara, ali ti je i ona zakržljala.

gimn. prozivka

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.