MOĆNI RENDŽER MODERATOR

1. I nakon 24 sata, pojavi se Stevan, baci najzad po koju foricu.
    "Kreativci" je onda recikliraju, a još neki članovi "kreativane grupe Vukajlije" najdalje idu do: "Bravo Stevane". Naravno postoji treća grupa "Kreativaca" koja još meditira na onom "puši kurac".

Jaka vam je revolucija mnogo.

2. САВ УЧИНАК НА МИМ ТЕМИ
    http://img0.joyreactor.com/pics/post/power-rangers-tv-shows-tv-not-gay-1016652.jpeg
    ДЕСЕТАК ПОСТОВА У КОЈИМА ГОВОРИ О ТУЂОЈ НЕКРЕАТИВНОСТИ

3. Ja nisam ni pokrenuo to Stevane. To je priča bila kako mi gušimo kreativnost, pa zbog toga. Mislim i tvoja fora nije nešto i kao i obično izmišljaš, ali si barem stavio slikicu da ne bude baš toliko dosadna ova vaša plišana revolucijica. Uživajte malo ovde u peskiću, ali znate pravila.

4. Какво сад измишљање, боктејебо? Хтели сте да мало заталасате, као ево вам тема, прозивајте, а 80% теме смртно озбиљни постови.

ЗАВОДИМО РЕД У ГЕЈ ЛУНА ПАРКУ
    http://24.media.tumblr.com/4b5bc0a30f7dc19aceef2b9654523a97/tumblr_mj3ke010vH1s1popdo1_400.gif
    И НА ИНТЕРНЕТ САЈТУ

5. ala zdravo lepo prdim. Ju ju ju
    pojo sam par jaja ofarbanih jutroske ko doručak i finiširo šes komada u tiganju ko večera, brez soli i leba. Ajoj mati moja kako smrdi, da sam pojo još par možda bih i uspeo da donekle iskopiram smrad koji se oseća iz lobanja nekih ovde viđenih autora.

6. U jbt vi ste baš ozbiljno nesrećni, mod ekipa.

7. O čemu se radi ovde?

8. Ja sam žuti. Onaj rozle je vazda bio kurvinski.

9. kaže da hoće još keksa

10. Onaj rozle je vazda bio kurvinski.

ŠTA KAŽEŠ?!?

11. kad sam bila mala i kad sam se sa drugarima igrala rendžera ja sam uvek bila rozi...ona mi bila najlepša:)

12. Sad guglam ove vaše rendžere. Šta je to, film, serija, crtani filmovi?

13. serija...al ima i film

14. Mocni rendzeri - sranje u boji !!!

15. mimix93
    kad sam bila mala i kad sam se sa drugarima igrala rendžera

Još uvek su aktuelni? Kul.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.