MOĆNI RENDŽER MODERATOR

1. NECE DA PRIZNA
    http://i.imgur.com/wvsSzZd.gif
    DA SU ON I DZONI MEDJUSOBNO PLUSIRALI SVE DEFKE, A BANUJE DRUGE ZBOG LAJKA

2. vrani nam rokija123 lopove!

3. "ОВУ РУКУ САМ
    НАБИЈО ПАНИЈУ ДО ЛАКТА У ЧМООР"

4. Nisam sve, dva sam mu ostavio, dakle 50% :)

5. Čekaš novi lajk, pa opet ban :D
    Navodiš ga na to.
    http://www.devilspice.com/Devil.gif

6. zasto ne poskidate medjusobne lajkovanje?? na to se pravite slepi na oba oka

7. mi se ne lajkujemo međusobno nego odabiramo defke

8. o svemoćni jeste vi zaključali mitra ?

9. preporucicu svojim babama vukajliju,svidece im forum jako

10. Zmaju, pošto me nisi najbolje razumeo, 90% TVOJIH ocena prema MENI je pozitivno.

to nisu ocjene prema tebi i tvojoj kreativnosti nego za sleng koji si sa ulice od drugih pokupio i ovdje objavio.

Banovan si zbog lajka, a kasnije i tvoji dupli zbog nedostatka karaktera koji bi stoički podneo pišljiva dva dana bana.

da sam ja nekoga htio hejtovati, napravio bih profil i nalupao mu minusa. ali kada čitam nečije sranje defke kao što što su žajk ili kurcorajder naravno da ću dati minus. i naravno da ga ciljano dajem, jer ne zažmurim pa ocjenjujem nego dam šta je moja ocjena.
    ako ćemo o karakteru onda se osvrni na svoj arheološki rad radi pronalaženja mizernog razloga za ban.
    i sada ćeš mi reći da je odjednom zabranjeno dolaziti sa duplog iako ne kršiš pravila? može, samo onda to zahtjeva kosekventnost.

ali razumem te da si povređen i uvređen.

uvrijeđen jesam, jer si me oklevetao i presudio mi da sam hejter. da ja volim davati minuse išao bih i čitao definicije najnovije. takođe i razočaran tobom jer nisam imao sa tobom nikakav problem do sada. bruka.

11. jebeš ga u dupe
    na kurcu ti ostane komentatorska sekta

12. ali kada čitam nečije sranje defke kao što što su žajk ili kurcorajder naravno da ću dati minus

Nije nijedan od navedenih autora u pitanju. Ako nekom autoru tokom godinu-dve dana podjednako daješ minus i plus (bukvalno odnos 50:50), a onda u jednom satu dođeš i daš mu 15-20 minusa, bez ijednog plusa, to je ciljano minusiranje i ne možeš mi reći da je objektivno. Tim pre što znam da ga ekipa iz Kafane ne gotivi kao autora, pa vam je kul da nekoga izminusirate. Ne bi bilo prvi put.

i sada ćeš mi reći da je odjednom zabranjeno dolaziti sa duplog iako ne kršiš pravila?

Ovo je nekada bila sasvim normalna praksa, a sada je od moderatora do moderatora kako će postupati u tim situacijama.

takođe i razočaran tobom jer nisam imao sa tobom nikakav problem do sada. bruka.

Kakve veze ima da li smo imali problem ranije, ili nismo? Razlog bana je postojao, a ti to nisi normalno prihvatio. Da jesi, ban bi ti bio skraćen mnogo ranije, a i ovako je. Obrukao sam se strašno, u svakom slučaju, evo, potresao sam se.

13. a sada je od moderatora do moderatora kako će postupati u tim situacijama.

znači do tebe je.

Obrukao sam se strašno, u svakom slučaju, evo, potresao sam se.

dobro je kada se treseš, onda možeš proći kao jedan mali stimulator klitorisa.

i kao što rekoh, da sam htio nekoga hejtovati napravio bih novi profil ili iskoristio postojeći bratov i nalupao mu minuse po potrebi.

14. Ja ti kažem kako je to izgledalo iz perspektive nekoga ko ima uvid u sve ocene i toliko o tome, neću nastavljati tu priču. Ako si zaista bio objektivan, onda ti dugujem izvinjenje.

A ovi pokušaji da me uvrediš su ti interesantni, samo što postaju polako dosadni. Tema se ne zaključava, imaš fore da se popraviš, jer od tebe očekujem bolje.

15. ali kada čitam nečije sranje defke kao što što su žajk ili kurcorajder naravno da ću dati minus. i naravno da ga ciljano dajem

Znaš šta ja ne razumem? Kada se nekome nečije definicije ne sviđaju, (a ne mislim sad samo na tvoj slučaj, nego inače), tipa pročita 5-6 i sve su mu glupe, zašto ih i dalje čita? Zato što je mazohista ili zato što baš namerno hoće da mu nalupa minuse?

16. Možemo mi Žajku lupati minuse do sutra al Žajk jebe.

17. A ovi pokušaji da me uvrediš su ti interesantni, samo što postaju polako dosadni. Tema se ne zaključava, imaš fore da se popraviš, jer od tebe očekujem bolje.

činjenice koje iznosim nemaju za cilj vrijeđanje. ako se ti uvrijediš na to onda si nesiguran u sebe.

Znaš šta ja ne razumem? Kada se nekome nečije definicije ne sviđaju, (a ne mislim sad samo na tvoj slučaj, nego inače), tipa pročita 5-6 i sve su mu glupe, zašto ih i dalje čita? Zato što je mazohista ili zato što baš namerno hoće da mu nalupa minuse?

s obzirom da imaš uvid u moje ocjene skontaćeš da sam težak na plusu. ako je nešto sranje minus je kazna. i ostavi se psihoprofilisanja o čemu si čitala u članku između recepta za hurmašice i "10 načina kako da neupadljivo heklate u GSP-u".

18. Uuuu, bre Zmaje, pa lepo rekoh da sam pitala ne samo tebe, nego uopšte, šta skačeš odmah? Nit se ložim da se raspravljam nit možeš da me uvrediš sa urmašicama i heklanjem, jer je to izgleda bio cilj.
    Idi kažnjavaj.

19. GOVORE MU DA JE NESIGURAN U SEBE
    PREISPITUJU SVOJU SEKSUALNOST POMINJUĆI NJEGOVO DUPE NA SVAKOJ STRANI

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.