Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
a brate skečeri jebeni
bog me ubio ako pola ljudi odavde nisu bili retardi u školama pa sada glume ludilo
U pravu s', ja prvi bio...stose vidi iz prilozenog :)
Ali skečeri, hahaha
http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2012/05/17/274924-skechers-shape-ups.jpg
Koi ste vi levati sunce ti jebem...
skeceri (namerno napisano) jer su levati nevidjeni...
И ти си после био краљ свих ретарда?
Svih da!!! ukljucujuci i tebe
Retardiranije je glumiti retarda nego retard biti.
one ellesse patike/cipele su bile neverovatno popularne u osnovnoj.skoro sve zenske su to nosile.
Ja se sećam da su kod mene ženske sve nosile neke crne patike sa debelin đonom. Al sve do jedne, možda su to bile te ellesse jebem li ga. Sad ću da guglam