Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. ali u 8 sati vec je mrak

2. Kad je bio mrak, kad je bio mrak....Poneću ti sevast jednu "babarogu" da se ne plašiš u mraku...;-) Ostala mi od vojničkih dana. Samo baterije da kupiš...

3. Čekaj malo, leela... sad si me zbagovala sa ovim ulazom...
    Znači, onaj ulaz kroz koji se ulazi kad se ide u KST u uobičajenom terminu je zatvoren preko dana?

4. I ja sam sad u rebusu... Otišao bih u dvorište bočno... to je jedini ulaz u klub za koji ja znam... O.o

5. Al će neki da se pojave u amfiteatru na arhitekturi, hihi. Ma, samo pitajte portira na glavnom ulazu u zgradu i on će vam objasniti...valjda.

6. pa ja kolko znam taj ulaz je zatvoren u toku dana...bar je pre bio. Iskreno, nisam ni pokusavala tuda da udjem ko zna kolko dugo...mozda su promenili u medjuvremenu. U svakom slucaju, probajte tuda ako mislite da je moje objasnjenje zamrseno :D
    drugi ulaz je na glavni ulaz od teh fakulteta...
    @black-pre ce biti da ce se pojaviti u amfiteatru na ekonomskom fakultetu :P

7. Pa, kako si objasnila, ne bi me čudilo da se neko pojavi u magacinu zadružnog doma u Maloj Moštanici :P.

8. Dobro, dobro... Odo' odma' na glavni, da ne bih ljubio ona bočna vrata.

9. znači, na glavni ulaz, a ja ću se potruditi da i bočni, za koji svi znaju, bude otvoren...

10. Hahahahahahahahahhah, pa, ako otvoriš bočni, koj' ću kurac na glavnom :)))))

11. Mrmune, ne tupi ga!
    :P

12. Neka neko neko ponese kanticu auto-spreja i baci bombu "Che Waz Hr"
    Iako nisam bio tunj :))))

13. euglena. svaka ti cast takva umetnost. Prst da je ovde da vidi postideo bi se zbog svojih slika :D

14. Jano, ne z'ebavaj me džabe :). Nije lepo.

15. oprosti :) zelena necu vise idem da trazim da me bicuju :)
    kakva sam losa :)
    salim se. slako je.
    lep provod vama veceras :)

16. Jano nemo' da mrsomudiš... :)
    Aj' da gledamo definicije, pa idemo posle u park da zagrlimo Vuka i sviramo S.A.R.S. ;)

17. Ja se ne mrsomudim (:D) mindzo jedna. zao mi je sto necu doci na tu izlozbu, u ZG u sam :( a i da sam u bg ne bi dosla jer nije moja defka sigurno na panou!!!! :)

18. Ah, pa nije ni moja pa idem da odam priznanje onima kojima će visiti :p
    Ako je već tako, puno mi pozdravi Bandića, i čestitaj mu inauguraciju u moje ime... Znaće on, samo reci Ming sa Vukajlije... :)

19. Ocu
    Al ako si mu obecao da cu da mu dam. Zaboravi. Ne dam hrvatima :D nisam nacionaliste neg znas..tehnike i to :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.