Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Osećam da taj lik ni ne igra. Naleteo na sajt nekako i odigrao iz zezanja polufinala. lolo
Ma trol neki garant, pa ga usralo :D
Koji je kurac sa tabelom? Izbacuje samo bodove za ovo kolo a ne ukupno.
kod mene je cela tabela http://prntscr.com/427kzw
Evo i meni sad normalno. SUPERBRU MAFIOSI!
EDIT: Gazmene dobar si ovaj put bio al' ne dovoljno za medalju.
A zavali mi što smo tipovali na Švabe svi u samom vrhu...
Provalio sam. ZA PREMIER LIGU TIPUJTE NA LIVERPUL DA BUDETE U VRHU!!!
Evo, završi se i svecko (brzo nekako jebote), a i ovaj naš prvi prediktor sveckog prvenstva.
Da remiziramo konačno stanje. Učestvovalo nas je ovaj put manje nego na Englezima, 24 ali kolko tolko su igrači bili redovniji u predikcijama nego kod Engleza. Evo krajnje tabele.
http://i.imgur.com/rPJSWlz.png
Kao što se može videti, kao i na pravom sveckom, Švabe su i kod nas dominirale i imaju u top 5 čak 3 učesnika. Što se mene tiče, pokaza'o sam da neam pojma da pogađam repke i usralo me sa ovom finalnom tekmom da se izborim za sedmo mesto. Al' ko mene jebe, bitan je top 4 koji je jedini prešao 70 poena i koji je sledeći:
3. FEJZBUKMANIJAK
2. Sijalica
I POBEDNIK 1. VUKAJLIJA SVECKO PREDIKTORA! MaskeM ili Bez Šećera!
Zahvaljujem svima koji su učestvovali, Švabama koje su pokazale ko je najbolji, Fejzu koji je osvetlao obraz Afričkog kontinenta i odbranio čast Kameruna, a posebno Alanni koja je iako žemsko pokazala da pogađa bolje od većine muškaraca ovde. Takođe čestitke i šampionu MaskeM-u i ostalima iz samog vrha. Vidimo se za mesec dana na PREMIJERU #2 GDE SE BORITE DA MI UZMETE TITULU! Danke i aufiderzen.
Ја само хоћу да кажем да је било до јаја прогнозирати текме и да сам стварно изненађен мојим знањем предвиђања ал да то свакако није нешто што је најбитније. Најбитније је дружење и мир у свету. Честитке свима на дивовској борби хе хе
Мислим да сам кобјаснијо што се тиче предикцие....:3
Фала на ћеститкама, живи били, велки порасли, здравља имали...
Елем, само исправи, није "Максе" него Маске... Звучиш ко баба моје другарице, исто тако пермутује...лоло
Jebiga konj sam sori. :)
Nisam mogao da zamislim da je Šomi23 ovoliki bogalj za sport.
Čestitke pobednicima, kako moralnim tako i onima na terenu i ovim po bodovima.
Šteta samo što sam se onolko glupirao u prvim rundama, tek od četvrte nadalje pokazalo se ono pravo znanje i umeće, uzdravlje.
Dobro smo jebali prediktora, svaka čast šećere!
JEBAĆEMO I ENGLEZA JAKO!!!
Dobra sprdnja, nadam se da ce u prediktoru #2 za engleze biti bar 20 redovnih igraca.
Umalo u fotofinisu da preteknem fejza al jebiga :D
Ukanalio sam se u grupama kad sam masio neke tekme bezveze...
SAJT JE DOBAR, PRIJATAN I JAKO SE NAPALIM DOK SAM NA NJ , TAKO DA ZAKLJUCUJEM DA JE PROSO SVE TESTOVE ZA NASTAVAK IGRANJA NA NJEMU
kako su davani poeni na ovom prediktoru?
Evo Kelte, Gruja objasnio bodovanje ovde s tim što su pred kraj donosile za pogođen ishod 1.5 i 2 poena a ne 1: http://vukajlija.com/forum/teme/62232-vukajlija-svecko-prvenstvo-predictor?strana=4#post_2847930
mislio sam da mogu da uporedim sa ovim sto sam ja igrao sa kolegama :)
imam pogodjeno: 8 skroz tacnih rezultata, 7 pogotka pobednika sa tacnom gol razlikom i 21 pogodjeno ko je pobednik.
na ovoj se za ovo prvo davalo 3, za drugo 2 a za trece 1 bod.
Teško da možeš da uporediš pošto se dosta gleda i šta su ostali igrali u ligi pa na osnovu toga ti zavisi da li ćeš dobiti ceo Bonus Poen ili se deli. Malo je komplikovano al ko ga jebe. :) Aj igraš Engleze sa nama za mesec dana