Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 5

1. Raja duplo ojebo ovo kolo i Fantasy i Prediktora! Ja 41 al' imam još Labuđane i Sterlinga i Di Mariu sutra.

2. ko ti ostao od labuđana?

3. http://i58.tinypic.com/5a5dhj.jpg pozz

laneni opet objasnio kolo jbt lik je nerealan ima da pobegne 30 poena posle ovog kola jbt

4. Nije mi igrao Kosta, dobiću 1 na Uljou. Ostade još kapiten. AJMO ANĐELKO JEBI ZAPADNOGBROMVIČA!

5. 87 poena i jos cekam Mariju, mozda je titula u sampionatu san ali u H2H je itekako izgledna, kao sansa Jovica na derbiju

6. Ja sam odlican, ulazi mi tadic, imam 99 pojena, ako de gea ne primi gol ojebacu jos vise. Izvuklo me ovo kolo, vratiJa se sime.

7. Prodaj Adebajora nesreco :)

8. Adebajorica je talija ekipe. Ako si se meni obratio. :D

9. Tebi budjavi, tebi :)

Vidis da im sada igra mocni Soldado koji ce vec koliko do Nove godine postici zgoditak..

10. Ja volim 0 poena kojih dobijem od Adebajora po mecu. :)

11. http://www.dodaj.rs/f/t/Br/4gEtlNqq/sdadad.png

Da ve pitam nesto. Posto se povredio Diego Kosta i nece igrati, a u prvom mi je timu. Hoce li da mi se racunaju poeni igraca iz izmene koji igra na toj poziciji, a koji je danas ojebao? hwala

12. Најбољи играч ти у изменама...

13. Stvarno ne razumem šta ti radi Džouns na klupi (:

14. malo poena donosi matic, dzounsova odbrana prima mnogo golova, ali zato MILE JEDINAK JEBE KURCEM U PICKU. imam neku posebnu emociju prema tom igracu

15. EVO GAAAAAA OPAAAAAAA. STA SAM REKAO. MILEOLEOLEOLE

16. Hoce li da mi se racunaju poeni igraca iz izmene koji igra na toj poziciji, a koji je danas ojebao?

a koji je danas ojebao?

ojebao

ojebao

Hahah, jeste, mun'o jedan gol i odma' je ojebao. :)
    To da je u dream team-u stoji jer su ostale tekme tek počele, a ima i sutra.
    Meni žao što mi Jagielka prošlo kolo ostade na klupi, tričavih 14 poena...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.