Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Janoshe, hoćeš li staviti još jednu kuću na Francuze?
    poyy

Jebote, gledam ovaj klip, Harden i Kari igraju sramotnu odbranu.

2. Evo vako,pošto ja sad moran ić na misto kojen je i Bog reka laku noć,a onda je normalno da tamo nemaš ni interneta ni televizije,ne bi tija da mislite:Evo su opet ovi Hrvati utekli kad je najteže.
    Ja van iskreno želin da se okitite medaljon i to najsjanijom.
    Ako mi Hrvati možemo u našen nacionalnom sportu(Sinjskoj Alci)svake godine bit prvaci svita onda je red da i vi Srbi budete najbolji u vašen nacionalnom sportu,košarci.
    Skidan van kapu radi dišpeta i hrabrosti,skidan van kapu jer nikoga ne šljivite dva posto,skidan van kapu jer ne priznaje te da je iko jači i bolji od vas pa makar to koštalo poraza.
    Ja pričan o košarci,a ko oće to prinit na neke druge stvari,onda je to njegova stvar i ja ga nisan na to nagovorija.
    Raduljica prijatelju nemoj se ljutit ako san nekad pretjera sa šalom.
    Ja šalin uvik sa ljudima koji su mi dragi.
    Ajde obradujte me kad se vratin iz zemlje di Bog svoga nema.

Kroati. Hah

3. одличне анализе, ако добијемо французе лаганије бијемо амере.

4. Šta ti je ovo Elzearde?

5. колико странци навијају за србију невера, ваљда неука багра нас гледа ко неку малу некошаркашку земљу, андердогове.
    https://www.facebook.com/FIBA/photos/a.163159121270.155602.131093616270/10152693031641271/?type=1

6. Квалитетна анализа, лолчић:
    Французи се мучили с Хрватима, једва добили. Исцрпљени су од прошле утакмице, играли су после нас, мање одмора су имали. Тресли смо их на припремама, они нас усрано на првенству онда кад смо играли к'о пичке и нисмо откривали све квалитете. Дакле, улетеће руди фернандез с трибина да шине батума у јајца, дијао ће да осети штимчеву вилицу а гобер после нека се игра с рашком ако има муда. И лагано.

Не свиђа ми се што смо фаворити, не бих волео да приступе лаганије утакмици него у ове две претходне. Али добро, сале се упире из петних жила да каже да су они фаворити, да скине терет с ових наших, мада делују као да умеју да играју и кад се од њих много очекује.
    Немогуће је да французи опет одиграју онакву одбрану и сведу нас на испод 60 поена. У скоку су бољи, наши су разноврснији у нападу, зависиће много од шута, али и ако не крене није смак света, неће отићи они на неку разлику која је недостижна.

Све у свему, никако не бих волео да буде утакмица "на једну лопту", на 5 поена за нас или њих, то би било гадно за преживљавање.

7. како је добра она анализа за французе против шпанаца, тек сад уочавам неке ствари, нисам уопште приметио кад сам гледао.

8. SRECNO SRBI S VEROM U BOGA I KRST CASNI

9. Замислите како изгледа фаца Ентонија Дејвиса кад кења тврдо.

10. Ako pobedimo odvrćem ovo do daske i pod reflektorima igram u dvorištu.
    https://www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs

11. Dobro bre jebem mu mater pa čemu priče o finalu/meču za treće mesto? Gde polećete koje pičke materine, čekaj da jebemo francuze i žaka širaka pa ćemo posle o finalu.

12. Ovaj isti Slavisa Stojanovic

13. U kolko ste noćas? 9 i po?

14. Od devet je neka emisija svi se nadamo da gostuje vlade đurović!

15. JESTE LI SPREMNI DECO? JA se zagrevam, vec sam drmnuo sa drugarom par rakijica

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.