Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. KAD POBEDIMO AMERE OĆU TENKOVE DA VIDIM NA ULICAMA, ODAVNO NISU IZLAZILI

2. НЕМАМО МИ ТО ШУНАТОВАЦ РАСПРОДАО

3. IMA IMA JA KAD SAM BIO U VOJSKE VIDIO SAM PAR KOMATA, SAMO NEMA GORIVA ALI TO ĆE RUJO DA NAM DOTURI

4. SRPSKU GRANATU BOZJA RUKA VODI< TAMO GDE JE BACI SRBIN I POGODI

5. НЕМАМО МИ ТО ШУНАТОВАЦ РАСПРОДАО

Mogu oni eksponati iz vojnog muzeja da se izguraju, naći će se entuzijasti da ih guraju.

6. ИЗАШЛИ СМО НАПОЉЕ ПОЧЕЛИ ДА СЕ ДЕРЕМО НА КИШИ И ПЦУЈЕМО АМЕРЕ КО ДЕВЕДЕСЕТ ДЕВЕТЕ КАЦМО ПЕКЛИ ПРАСЕ И СВИ МОЧИМО МОЧУ А ПРАСЕ У ТЕПСИЈИ СТОЈИ И КАЖЕ КОМШИЈА ЖИВА ХИРШОВ: ЕВО ВАМ ГА НА АМЕРИ НИСМО ЖЕЉНИ ПРАСЕТИНЕ МОЧУ ЈЕДЕМО!

7. ЕВО ВАМ ГА НА АМЕРИ НИСМО ЖЕЉНИ ПРАСЕТИНЕ МОЧУ ЈЕДЕМО!

Haaaaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaahhh!!!

8. KAKAV LUDAK OVA VOKASI PRAVI SRBSKI PATRIOTA ALI I DALJE NIE KAO SHTIMATZ

9. ДАЈ НАМ САЛЕ ШТИМАРУ ДА КАРА ИХ У СЕНФАРУ!!!1

10. ОЋЕМО СЛИКУ ГОЛОГ РАШКА НА ТЕГЕЛТИЈИНОМ ИМСТАГРАМУ!!!1

11. jel izbacio tegeltija snimke iz kupaonica??

12. Шалу на страну, мислим да је екипа младих кошаркаша дала свој максимум

13. Da smo ojebali, jesmo. U nedelju moze biti svasta, kad je pukla Spanija, moze i Amerika. Nego, ne znam da li je jos neko osim mene primetio sledece: svetsko prvenstvo u basketu je, logicno, manje popularno od onog u fudbalu. Medjutim, meni se cini da nije popularno skoro nigde u svetu. Dobro, preterujem, ali opet imam utisak da se tek u petnaestak drzava sveta ozbiljnije prati. Imao sam priliku da cetujem pre par dana s jednim Amerom i on mi rece da se kod njih slabo prati svetsko. Ne verujem da je iko na americkom kontinentu lud za bssketom, mozda tek neki Argentinac ili Portorikanac. U Evropi, osim nas jos su samo Spanci, Litvanci i Francuzi donekle pratili. Pored toga, tuzno je kad vidim koliko nas potcenjuju u kosarci svuda u svetu. U to naprosto ne mogu da poverujem. Sve u svemu, jebacemo Amere prekosutra!

14. A NAJJACI MI JE KATIC, KAMERA GA SNIMA, A ON GOVORI SALETU ''TRENERU, A KAD CU JA UCI???''

15. https://twitter.com/CoaKG/status/510544242398470144

Pa koji je ovo kralj ahahahhaha ovo stoji zauvek na profilu

16. ако освојимо немој само да народ прави риме СРБИ ЛУДАЦИ СВЕТСКИ ПРВАЦИ

17. Haha jebi spansku funjaru.

18. Jel zna neko kada ovi sa SOS-a kace ovo na jutub? Da li da cekam veceras ili ne?

19. Jbt, skoro milion ljudi prati ovo govno na twiteru. A naseg stimaru par iljadi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.