Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Oću ovoj komunjari Truleksu i onom mentolu sa par strana pre njega da poručim da se napuše kurca svima koji su se upisali ovde od 104. pa do ove stranice i to detaljno, parče kajmaka oko glavića da ne ostane. Šta glumite bre majmunčine, neke prosvetitelje? Ističete ovde očigledno kao da ste Beogradski sindikat pa ćete vi da nam kažete da li se živi loše ili ne.
Čim se ima za internet i mobilni, dobro je. Ne znate vi slepci šta je prava sirotinja. Marš u pičku materinu.
Ma Amerima su samo Olimpijske bitne u principu, a i sama košarka je iza američkog fudbala... AL' KAD IH BUDEMO OTKINULI OD ĆIVOTA PLAKAĆE OBAMA
A i to me smara jbt, kao amerima nije bitno bla bla. Daj ne lupajte gluposti. Direktno ljudi prenosisli i vrlo im je bitno. Isto kao što je bitno celoj Evropi.
Problem je jedino što su za klasu bolji od svih, pa ne obraćaju pažnju na svaku utakmicu, jer unapred znaju da će nabiti 20 razlike. Kao što nama nije bitno da gledamo vaterpolo po grupama ili Đovaka do polufinala....
Mnogo me smara to omalovažavanje svakog sporta gde smo dobri. Jebote nama ko da je stalo da budemo sjebani i neuspešni...
Čuj košarka je nebitna. Drugi sport na svetu.
Da, nebitna je afrikancima i azijatima. Baš me i zabole kurac šta je njima bitno.
Videlo se u Indijanapolisu koliko Amerima nije bitno. Jeste, najpoštovaniji trener kog mole da preuzme NBA ekipu, a on neće jer mu se može, bi vodio reprezentaciju da ih boli kurac... Daj jebote
lolo truleks pajser zna TAJNU
u slobodno vreme (koje ima u izobilju poshto nije zaposlen) voli da gleda dokumentarce o svemiru i nastanku chovechanstva i shvata da je ubacivanje lopte u obruch nebitno te da je zhivot prolazan i nema smisla
Smaralo te ili ne činjenica je da je za nas finale Sp a za 80% njih football night. Nema omalovažavanja tu uopšte. Pa jebote, ne boli kurac samu košarkašku organizaciju, naravno da su došli po zlato. Boli kurac publiku.
Pa nije činjenica. Činjenica je da su svesni da su prejaki, pa ih zato ne radi nikakva euforija.
Druga stvar, ne vidim zašto su oni toliko bitni. Cela Evropa gleda i celoj Evropi je posle fudbala basket najbitniji. Južna amerika se loži takođne.
Mnogo je daleko od toga da je nebitno i da se ne gleda. I smara što malo malo pa neko dođe da to napomene sa konstatacijom da je Kriket zapravo strast milijardi...ajde više jbt.
I ovaj Truleks... lepo je Roksanda rekao. Ne bih dodao ništa.
Upravo ovo.Tamo je kod njih fubdal(pravi ne američki) 6 ili 7 sport po važnosti pa su i te kako pratili svetsko.
pa neka je razlog što im se ne sviđaju dresovi, ali ipak zaista ne prate toliko. I meni je to skroz nebitno ali tako je. I da prate i da ne prate kad ih ogulimo mogu samo da nam se sagnu. Videćemo šta će biti na terenu, ja kad kažem da nisu zainteresovani uopšte ih ne uzdižem nešto, već samo kažem da je tako. A košarkaši su svakako došli ovde po zlato kao i svi u štabu i naravno da im je bitno. Ali džabe kad ŠTIMARA RAZDVOJI OBRVU I DE MO
jesmo mi kao finalsti sigurni učesnici olimpijade?
http://www.youtube.com/watch?v=7JNnMYdwG_Q
http://i.imgur.com/8vz4dRP.jpg
sloba opro
Samo prvak ide na OI.
SAMO DA VAM KAZEM DA FIBA MAFIOSI PROVALILA SIMONA OTIMACA PEHARA I UKRALA MU 2 POJENA I NAPISALA DA NIJE IGRAO UOPSTE LOLOLO
A JEBACEMO I AMERE, ONI CE DA CUVAJU SAMO TEODOSICA , BRADULJICA I KRLE IMA DA NATRPAJU ONOG STO IMA SPOJENE OBRVE A BOGDAN I MARKOVIC IMA DA URNISU ONOG KARIJA I MUDZAHEDINA POSTO ODBRANU I NE IGRAJU
Pa slabo oni prate reprezentaciju u bilo cemu... bitniji su im klubovi...
Ali kad se sagleda sve, ovo finale je najbitnije posle fudbalskog. Dzaba ragbiji, bejzboli kad to fazon gledaju samo oni i jos par drzava. To izjednacavam sa vaterpolom, taman su tu po zanimljivosti.
A oni ako ispuse, ima da se skenjaju u zivot, to sam siguran. Kao i pre 12 dina.
немају људи времена за спорт, раде ко коњи и не једу к-плус паштету хехе
САЛЕЕЕЕ МАЈСТОРЕ!
http://photouploads.com/images/07485.jpg
ВЛАДЕ, ВЛАДЕ ДИВАЦ, ВЛАДЕ ДИИИИВАЦ! ЈЕБОТЕ ЛАДНО ДО ФИНАЛА ДОШЛИ, МОЖЕМО И ПРОТИВ АМЕРА
кад се игра финале, недеља 22?
u pravu je truleks
ŠTO NE IZGUBISMO, MAJKU MU
SRBIJI TREBA ŽIŽEK!
(šta igra taj jaka???)