U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Јеботе, унервозила ме ова пенал завршница на крају скоро као да су наши играли. Баш ми драго због Француза.
До јаја, Душане, волим такве информације :)
I meni je drago, baš su ispali carevi što nisu pustili Iran.
Pitao bih te brus dal bi izdvajao platu i za nekog štrebera iz Petnice koji pocepa matematičku olimpijadu i uzme zlato.
E, izvini Trulekse, nisam mogao ranije da ti odgovorim jer su mi ćerke preuzele računar. Ne bih. Prvi komšija mi je ovaj dečkić, znam ga otkad se rodio, išao u osnovnu školu kod mene. Mnogo dobro dete. Boli ga kurac za sve, uzgaja šarene ukrasne tikvice u tatinom dvorištu i u glavi rešava kosmičke probleme.
Kad se sretnemo ubeđen sam da nema pojma ko sam ja. Kako će i znati kad nema matematičku asocijaciju uz mene.
TEOdor UZEO ZLATO
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/c/c6/Teodor_von_Burg.jpg
Lolo brus ne seri da ga znaš.Predaje geometriju kod mene na faksu kažu da je dosta zajeban doduše geometrija na matematici ubiva pazi kad im daju da koriste knigu na kolokvijumima lolo
Ja mu popravljao komp kad je bio klinac, moje dvorište i njegovo se graniče, ćale mu čuva pčele i jedan je od najboljih računovođa u Odžacima. Bojan nije zajeban, Bojan misli da je on mera znanja i smatra da svaki čovek zna koliko i on. Jednostavno nema predstavu da postoji neko ko ne može toliko da nauči.
Na prijemnom za faks imao tri diplome sa olimpijada da bude oslobođen prijemnog, ne uvaže mu ni jednu iz raznih razloga, on sedne i za 15 minuta uradi ceo prijemni 100 bodova. Nije imao ni jednu devetku do doktorske disertacije.
daju im knjigu? kod mene na faksu je toliko zajebano da ni olovke ne mozemo da koristimo
Ne mogu ti ja to reći, kad sam bio na PMF nismo ni imali knjige ;)
http://www.dodaj.rs/f/2e/5n/1VKIvbDf/445563robovi01foto-profi.jpg
Штиме Хулк бесан на своје робове.
глупе циганштуре шпанске већ поделиле медаље Французима. Мамицу вам јебем говњиву сутра има церемонија да буде као после трофеја Београда маму вам ганферску јебем ништа више да не освојите да играте матине за 11. место мамицу вам јебем
E AKO SU NAM SINOC MOMCI POKAZALI KAKO SVOJSKI IZMLATITI PEVCA
A ne ovo sto ja kao nesto pokusavam, u domacoj radinosti...
Ma saka jada, pustite me
Они су се начисто погубили после пораза од Француске, људи су већ били испланирали финале са Американцима. Чак је и утакмица Реал - Атлетико померена у 3 и 15.
Ми смо бар имали колико-толико достојанства 2005. године па је све до крај било врхунски одрађено. Увек су се све медаље делиле после финала, не знам шта су сад измислили. А и овај термин утакмице за треће место је катастрофа. Не разумем како је ФИБА могла да одреди такав термин да поражени полуфиналиста игра 18 сати после тога утакмицу за треће место. Идиотизам!
Igra se sada utakmica.
Како сад? На Спортклубу на телетексту је данас писало, недеља у 15:15.
Уствари то сад није ни битно. Они су испланирали финале са Америкнцима, али су се зајебали.
Па ти гледај у 15:15 лоло
срамота значи, требало је за треће сутра у 17 по локалном па после чуку, чуку и по, финале, па церемонија, а не овако цигански да отаљају да пошаљу све што пре кући. фуј значи.
'Оћу. Лолоо
Не, али што каже Запата, ово је право циганисање Шпанаца.
е ал још једна ствар ми је ултра драга. ове пичкице из региона, што им играју црнчуге плаћеници, после наших слабијих издања на великим такмичењима су сто посто почели да серу као ма не могу они, а глуме силу, неће странце. е ево вам курчина и вама и вашим вештачким репрезентацијама.
Lepo je rekao neko ovde, u fazonu Ibaka tužan k'o da je stvarno njegova reprezentacija. :D