Сад нешто размишљам. Да ја играм у финалу светског против амера, па толико бих гризо у одбрани, душу био оставио на терену, рачунам да ће и ови наши тако.
Teodosiću brate ako budeš čitao ovo kojim čudom pa budeš iša na more neđe u CG cimni me brate samo (daću ti broj telefona, javi mi se u komentare) pa da blejimo malo. Ja sam ti vamo u PG i imam i jednog ortaka vamo što trenira košarku i igra pleja i isto ima bradicu tako kao ti ali se šiša na bekama, pa možemo zajedno da blejimo i idemo da jebemo neđe. Kapiram da ćemo baš opasno jebati ako budeš bio sa nama. Viđećemo i neki smještaj dolje u Budvu da ti nađemo za dž i neke pičke da ti nabacimo. Možemo da vidimo da jebeš onu što je jebao Ronaldinjo kad je bio u Budvu, ona je 500€ ali mi ćemo ti to platiti mada možemo da prođemo i za dž jer znamo jednog čoeka što može to da sredi pa ne moraš da se nerviraš.
Pozz brate, srećno u finalu i da još toliki porasteš.
Odoh da te gledam sad brate kako jebeš male Amere u nevine čmariće!!!
BJELICE SAD BLJESNI SEME TI JEBEM
TI SI SRBSKI NOVICKI BJELICEEEE, BJELICEEEE, BJELICEEEEEEE
е брате, неће они ово прочитати искулирај
Bjelica sipa 20 poena, bogdan iza njega, teo malo podbacuje ali jebe kad bude najpotrebnije.
Сад нешто размишљам. Да ја играм у финалу светског против амера, па толико бих гризо у одбрани, душу био оставио на терену, рачунам да ће и ови наши тако.
a ja bi se usro u gace
JEBACHU NE BUDI MALODUSHAN, NISI 00POTJEN U PRENOS POZEETEEVNE ENERGJEEJE KOJA SE SHALJE NASHIMA PREKO OVOG SAITA POZZ
Teodosiću brate ako budeš čitao ovo kojim čudom pa budeš iša na more neđe u CG cimni me brate samo (daću ti broj telefona, javi mi se u komentare) pa da blejimo malo. Ja sam ti vamo u PG i imam i jednog ortaka vamo što trenira košarku i igra pleja i isto ima bradicu tako kao ti ali se šiša na bekama, pa možemo zajedno da blejimo i idemo da jebemo neđe. Kapiram da ćemo baš opasno jebati ako budeš bio sa nama. Viđećemo i neki smještaj dolje u Budvu da ti nađemo za dž i neke pičke da ti nabacimo. Možemo da vidimo da jebeš onu što je jebao Ronaldinjo kad je bio u Budvu, ona je 500€ ali mi ćemo ti to platiti mada možemo da prođemo i za dž jer znamo jednog čoeka što može to da sredi pa ne moraš da se nerviraš.
Pozz brate, srećno u finalu i da još toliki porasteš.
Odoh da te gledam sad brate kako jebeš male Amere u nevine čmariće!!!
U našoj reprezentaciji sve belci... OVO E SUDAR RASA BRATJO MOJA
POMOZI BOŽE!
UA BREEE MRŠ HIMNO AMERIČKA PIŠAM SE NA HIMNU OPAAA
ХЕХЕ ИЗВИЖДАШЕ ФАШИСТИЧКУ ХИМНУ
posto imam proliv utakmicu pratim uz supu iz fotelje/wc solje.
AJMO SRBI AJMO LOPERAMID!
АВДИЋ РЕКО ДА СМО МИ НАСЛЕДНИК ОНИХ 5 СВЕЦКИХ ТИТУЛА, ТО МОЈ МУСЛИМАНСКИ БРАТЕ !
Samo da ne bude debakl, i da ne izgubimo trojkom u poslednjoj sekundi, e tad bi se roknuo
Usrali smo se...
ШТИМАРА НАВИЈА
HARDENE AKO NAIĐEŠ NEKAD KROZ LOZNICU JEBAĆU TI MATER BRADATU KAPITALISTIČKU
Амери играју к'о нека европска сиротиња за сада.
КОЛКО БРЗ ТЕМПО ОД СТАРТА МУДА МИ СЕ ОЛИЊАЛА ОД НЕРВОЗЕ
Zakucaj, majko!