Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. brate, ponavljam, da smo mi ubacili neku trojku, a oni promašili neku, bio bi egal. zapamtite ovaj post

2. Ali kakav je pobednik Sale Đorđević, koja radost na trojku Kalinića. Valjda će im uliti nešto u muda u ovoj pauzi.

SVETI SAVO SAD JE VREME

ITS MORFIN TIME

NANA NA TNTNA NAANANANA

3. krademo pehar ko ih jebe

4. Мериканци пашћу тикет од осамдесет марака због вас јебем вам зграду уена у њујорку

5. ako zavrsimo ispod 20 dobili smo

tako je,2014. je nova 1389.

6. Добро је... Негде на средини друге четвртине сам помислио само да се вратимо на неких -10 и добро је, касније у истој четвртини само да буде неких -15 и добро је, па још касније само да буде мање од 20, а сад кад Калинић завук'о тројку помислих - ИМА НАДЕ ЈОШ!11

7. Ima neko nivee, nestalo mi?

8. NA SUVO SALE, PA SRBI SMO MAJKUMU!

9. HARDENOVA GMO BRADA MAMU MU JEBEM

10. Дали смо им 41 поен за полувреме. Мало ли је..

11. ИМА НАДЕ ЈОШ!11

ahhahah

12. ДА ЈЕ МИЦОВ ТУ БИЛО БИ БОЉЕ, САЛЕ ОДЛАЗИ

13. ЂИЛАС ДА ДА ОСТАВКУ !

14. SREBRO SIJA SJAJNIJE OD ZLATA

15. А сећам се, колико је онај тим Америке из '96. био јачи од ових шупака, а наша прва постава била равноправна с њима тада, подлегли смо тек у другом полувремену. А тад су имали баш праву екипу и они и ми. ВИДЕЋЕТЕ АМЕРИ КАД МИ ДОЂЕМО СА ДРИМ ТИМОМ НА СВЕЦКО!!!1

16. ПА ОДИГРАЛИ СМО ДОБРО, ШТА

АЛ ОЗБИЉНО 11 ОД 16 НАДАО САМ СЕ ДА ЋЕ ШУТАТИ ЛОШЕ ПОШТО СУ И ОВАКО 100 ПУТА ЈАЧИ. ФАЗОН 5 ОД 16 ТО БИ БИЛО 8 РАЗЛИКЕ. А ОНИ ЧМАРИНЕ ИГРАЈУ НАЈБОЉИ МЕЧ У ПОСЛЕДЊИХ 10 ГОДИНА

САМО ДА ИХ МАЛО СТАНЕ ДА НЕ ПРИМИМО 200 КОШЕВА ИНАЧЕ ОК. МАДА ЈЕ ДОБРО СВЕЈЕДНО

17. To će biti kad na mudima sisa izraste

18. Nek nakaci Djordjevic bradu i prosvercuje se na teren.

19. Ćeraćemo se na OI, zakucaće vam Nedović sa bacanja!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.