Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Batum je gotiva bas. Voleo bih da ih dunu Francuzi ovako okrnjeni ajoooj. Sinoc mi najzalije sto se ne pobise sa Senegalcima, da cigani osete crnu moc. Badji bi prvi skocio na Ibaku i onesposobio ga, vec zamisljam sliku.
H Ndiaye popusis mu Pol Gasole jaje! xD
Marko Simon probusim te Rubio ja vilom!xd
Aleksandar Cubrilo kad te vidim Rodrigeze meni nije milo!
JEBAĆEMO GRČKO
http://www.interbasket.net/news/wp-content/uploads/2010/08/Nenad-Krstic-throwds-chair-hits-Yannis-Bouroussis1.jpg
мкекекеек
https://www.facebook.com/National.basketball.team.of.Serbia/photos/a.283467198452122.1073741828.283345961797579/435675596564614/?type=1&theater
авериџ срб баскетболер.
Budite mirni, hrabri, igrajte svoju igru, dajte sve od sebe, Bog istinskim pregaocima mahove daje. . . Neka vam je sretno današnje sportsko nadmetanje, nije ništa strašno na ovoj planeti, samo ne treba gubiti strukturu smisla. Živjela Srbija.
благосиљање с фејса.
AJMO NOVI ZELAND!
Kirk Penej ako Litvanija dobije presudicu sebi!
Izašli iz bonusa, a ovi bolesnici ne promašuju, usta ih jebem!
ponavlja se 2002.
Валанчиунас анималчина.
Јебаћемо Грке чмаром око курца. позз
Silovaćemo Grke nogarom od stolice u analni otvor pozz
ШТО СЕ ДОТЕРАЛА КАО ДА ЈЕ КРЕНУЛА У ЈЕБАЧИНУ
CEPAJ STOLICOM UGLAVU, KRSTICU, STOLICOM UGLAVU.
ИНАЧЕ ЈЕБЕМО ГРКОА ЈАКО
Čovek je izgovorio HVALE umesto fale.
JE
BO