Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. slovenci su prejadni

2. Slovenci nisu loši, samo Sale treba da nađe način da zaustavi Amere u napadu i ne dozvoli im da šutnu pre 20. sekunde i osvajamo zlato...

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE!!!!1

3. Bdat Dzutim

Američki komentator je rekao trojka zbog toga sto igramo košarku od paleolita i od tad imamo neke sjajne igrače. Nije rekao zbog Bogdanovića koji je pogodio tu trojku ali kada je Bogdanović pogodio tu trojku na tv ekranima ste videli da je Raško skočio. Skočio je i Simonović, skočio je i Igor Rakočević koji bleji gajbi, skočio je i Radonjić, skočio je i jebeni Dženkins ali bolesni umovi moraju da naglase da je Bogdanović igrač Partizana, što trenutno sigurno nije, jer koliko sam ja video nosio je beli dres sa nekim crvenim detaljima. Isti dres je nosio Raško, nosi ga Simonović i mislim da bi i mi trebalo da ga nosimo. Serem vam se i na Zvezdu i na Partizan

Timbe ojeb'o.

4. Осветићемо браћу Југословене!

5. http://youtu.be/2gkkz4OL68A ŠTIME KAD BUDEMO JEBALI AMERIKOA! THIS IS JUST FOR FUN!

6. Немереш тако скидати гаће јебига. Шта је фалило да буде 18 разлике. Него почели да јурцају к'о будале.

7. лоло штимара БОГ, са 20 дина прича енглески са овим узречицама и сл. ко да је одрастао на кошевима у бруклину, за разлику од маторих фудбалера који цео живот путују и играју свуда по свету и на крају не могу да изговоре нешто попут - били смо/су бољи и започињу реченицу са - ај тинкс

8. Štimara je jedno 200 puta rekao "you know " u ovom klipu što je Santjago okačio. Mislim da bi mogli napraviti drinkig game od toga. Svaki put kad Štimac kaže "you know " eksiramo čašicu vinjaka ili ljute. Pobednik je onaj koji na kraju klipa ostane na nogama.

9. INAČE DA JE JAKA BLAŽIČ IGRO VIŠE SLOVENIJA BI POBEDILA!!!!!1

10. FAĐO
    Štimara je jedno 200 puta rekao "you know " u ovom klipu što je Santjago okačio. Mislim da bi mogli napraviti drinkig game od toga. Svaki put kad Štimac kaže "you know " eksiramo čašicu vinjaka ili ljute. Pobednik je onaj koji na kraju klipa ostane na nogama.

+ "ај мин" и "лајк" =

Шоми
    прича енглески са овим узречицама и сл. ко да је одрастао на кошевима у бруклину

11. pogledajte stimetu sliku na tviteru, ovu gornju, cover kako se vec zove to, placem

12. Vladimir Stimac @stimac15
    ·
    Aug 14

Money that thay say am making is total non sense and is not true at all but if someone fells happy like that to throw lies is fine with me..

thay

say am

non sense

fells

13. Dobra mu je i profilna. Po tome kako grli kera vidi se da je gotivac.

14. ДАЈТЕ ШТИМАРИ АДМИНА, ОДАБИРА БОЉЕ ОД КАЈЗЕНА ЛОЛО
    http://i.imgur.com/hCkH5ks.png

15. Hahaha, jebote, muzika koju kači na Twitteru nedvosmisleno pokazuje da je kandidat za DJ-a u Maloj Maci. Dženan, Vatreni Poljububac, Mia Borisavljević, Ozzy Osbourne, Sinan Sakić, pa onda Iron Maiden. Koji bog jebote.

16. Ima li on blage veze da ga ljudi ovdje ovoliko gotive

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.