Па не мо'ш један на један с Ненетом, јебем те уста. Ка' ће то да схвате? Нене и Варежао покрију руком пола терена, требало је то до сад да су сконтали, јеб'о те. Марковић био паметан, па је искарао Сплитера.
Хехе.. Учинило ми се да Варежао носи број 71, кад оно 11. Знате зашто је то смешно? Па Варежао игра за Бразил, а Бразил испушио од Швабе 7:1. Хехе. Контате? 7:1. Хехе
БРАWО БОГДАНЕ САМО ТАКО НАСТАWИ
Moraju se priključiti josš neki igrači sa poenima, i da crnci ne pogadjaju neke nerealne trojke i dobiVamo.
Па не мо'ш један на један с Ненетом, јебем те уста. Ка' ће то да схвате? Нене и Варежао покрију руком пола терена, требало је то до сад да су сконтали, јеб'о те. Марковић био паметан, па је искарао Сплитера.
Nene ne ne
Pa imao je Bogdan pomalo mesta za šut 6 sekundi pre kraja, ali je hteo da oni nemaju napad zato se zavukao tamo.
kakav je markinjos kao neki prodavac krofni na crnogorskim plazama..a alex garcia kao kurac
mudo blesavo
Mogli su i dovesti nekog u onaj jebeni studio, da kaže nešto, c c c rts.
Jebeš rts kad nisu doveli vladeta
Ja sam ga čak i definisao koliko je puta, ne mogu reći gostovao, već domaćinovao.
jbt
ja sve pomešao, pa ne znam više ni na kom kanalu prenose
je*em i njih i njihovu šemu
Ја гледам на Фундаменталној, уживам у Авдићу.
Evo sad kasne sa prenosom umalo da ne vidim Raduljino kucanje.
uuuu vrhunski strim
http://live.drakulastream.eu/static/popups/23829405667700.html
JEBI SPLINTERA, JEBI NINDŽA KORNJAČE ZELENE!
Što je gotivna ova peć za etažno grejanje
Хехе.. Учинило ми се да Варежао носи број 71, кад оно 11. Знате зашто је то смешно? Па Варежао игра за Бразил, а Бразил испушио од Швабе 7:1. Хехе. Контате? 7:1. Хехе
Sad moramo da se odvojimo.
Čekaj bre Sreto, pusti sad Švabe.
Neša pleni u stručnom štabu