Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. JEDNA STRANA MENE ŽELI FRANCUZE U POLUFINALU JER ĆE NAM BITI LAKŠE DA DODJEMO DO FINALA, DRUGA STRANA TAKO JAKO ŽELI OVE CIGANE, SAMO DA VIDIM RUDIJA NAKON ŠTO MU FUZIJA KATIĆEVE, SIMKETOVE, BIRČEVIĆEVE I ŠTIMETOVE SPERMUŠTINE ISPRSKA ONO CIGANSKO, ODVRATNO LICE.

2. Vise bi volio digramo s Francuzima, pa makar od njih izgubili, samo da se ne isfuravam kad ovi budu preko sudija diktirali mec...

3. Хаха, невера који мулац Марк Гасол, има слободан први обруч и он финтира полагање и иде на други.. ЛОООООЛ НООБ

4. JEDNA STRANA MENE ŽELI FRANCUZE U POLUFINALU JER ĆE NAM BITI LAKŠE DA DODJEMO DO FINALA, DRUGA STRANA TAKO JAKO ŽELI OVE CIGANE, SAMO DA VIDIM RUDIJA NAKON ŠTO MU FUZIJA KATIĆEVE, SIMKETOVE, BIRČEVIĆEVE I ŠTIMETOVE SPERMUŠTINE ISPRSKA ONO CIGANSKO, ODVRATNO LICE.

5. Mada jeste da bi prskanje Španaca bilo najidealniji scenario, ali mislim da ću polomiti TV ako budemo igrali sa njima.

6. znači čmar bi dao da igramo protiv španaca, povedemo oko10 razlike nekih 25 sekundi pre kraja i onda uđu štimara ili katić da iznabadaju ove ciganšture glavom. ili simon da baci neki kosovarski fataliti kamom u potiljak, valjda je nešto pokupio od šiptara

jebem li im seme da im jebem ogavno

7. Francuzi vode maltene ceo meč.

8. opet cist faul ne sviraju za francuze, pa ovo je smesno...cirkus

9. licna u napadu haahhahhhahaahah

10. haahahahahhaahahahahahahah

11. ali najjače mi je kad fernandez šutira za tri, omaši ceo koš degen iako je igrač bio metar ispred njega i onda umesto da se pokrije ušima i vrati nazad kao popišan skače i lupa se po dlanu gledajući u sudije pokušavajući da kaže kako je bio fauliran

kako ljudi ne mogu imati GRAMA jednog dostojanstva nikako mi nije jasno. ali bar zrnce jedno časti da imaju, atom jebeni

FUJ

12. kako bih polomio ovog rudija

13. КОМЕДИЈА ОД СУЂЕЊА

14. RUDI BOLJE BITI BILO DA NE DOLAZISH U KRUSHEVAC MAJMUNE!!!1

15. Ne može jbg, em su cigani jaki ko zemlja, em im ova govna pomažu. Ako imaju ćerke i ćerke bih im karao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.