Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. NE BRINITE SE LJUDI, MI SMO DOBRI PROTIV MUSLIMANSKIH EKIPA. IDEMO U FINALE!

2. БЈЕЛИЦА ЋЕ БИТИ НАЈБИТНИЈИ ИГРАЧ ПРОТИВ ФРАНЦУСКЕ БИЛО БИ ДОБРО ДА ОСТАНЕ НАПАЉЕН

3. samo da se priključim opštoj radosti: JEBI FERNANDEZA GOVNJIVOG, PLAČI MALI NAVARO OPAAAAAAAAA

4. au koje ošinjavanje

5. AOAOAOAOOAOAOA JEBIIIIIIII CIGANLIJUUU ŠPANSKUUU

6. АААХААХХАХАХАХАХА КАКО ГА ЈЕ ГРУНДИРАО

7. banujte ga da ne igra protiv nas!

8. I ja bih tukao ove Špance ovako. Kad već kukaju od prvog minuta na svaki kontakt, onda neka makar kontakta i bude, jasno.

Naši se sa njima ne bi snašli, ali cenim da će s Francuzima zato biti preljepa predstava.

9. https://pbs.twimg.com/media/BxMOuVICYAAfNUy.jpg
    Jebote kolko glupa slika :D HAHA... 4s, radulja, rezultat.. ko neko u paintu da napisao

10. Odvratni, kudravi, smrdljivi, gadni, pogani, posrani, rugobni, gubavi, folirantski iberijski pacovi crknite od sopstvene govnjavosti!!!
    Francuski tim je učinio da pobedi sport, a ne ova đubrad floperska!
    Vive la France!

11. Naši se sa njima ne bi snašli, ali cenim da će s Francuzima zato biti preljepa predstava.

Ima domacin da navija za nas.. to je dobro! Sa tom podrskom i euforijom, mogli bi i sa amerima

12. I ja bih tukao ove Špance ovako. Kad već kukaju od prvog minuta na svaki kontakt, onda neka makar kontakta i bude, jasno.

Mislim da je i on to rekao na kraju meča. Tačnije da su ga pitali posle, mislite li da je folirao da ga boli, da je ovaj rekao da se nada da nije. Ili tako nešto. I da je baš rekao da je hteo da mu da razlog da padne kad već stalno pada.

13. Ona Bogdanova trojka je jedna od najlepših trojki koju sam video u ovom svom bednom životu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.