Prijava

NE BRINITE SE LJUDI, MI SMO DOBRI PROTIV MUSLIMANSKIH EKIPA. IDEMO U FINALE!

БЈЕЛИЦА ЋЕ БИТИ НАЈБИТНИЈИ ИГРАЧ ПРОТИВ ФРАНЦУСКЕ БИЛО БИ ДОБРО ДА ОСТАНЕ НАПАЉЕН

samo da se priključim opštoj radosti: JEBI FERNANDEZA GOVNJIVOG, PLAČI MALI NAVARO OPAAAAAAAAA

au koje ošinjavanje

AOAOAOAOOAOAOA JEBIIIIIIII CIGANLIJUUU ŠPANSKUUU

АААХААХХАХАХАХАХА КАКО ГА ЈЕ ГРУНДИРАО

banujte ga da ne igra protiv nas!

I ja bih tukao ove Špance ovako. Kad već kukaju od prvog minuta na svaki kontakt, onda neka makar kontakta i bude, jasno.

Naši se sa njima ne bi snašli, ali cenim da će s Francuzima zato biti preljepa predstava.

https://pbs.twimg.com/media/BxMOuVICYAAfNUy.jpg
Jebote kolko glupa slika :D HAHA... 4s, radulja, rezultat.. ko neko u paintu da napisao

Odvratni, kudravi, smrdljivi, gadni, pogani, posrani, rugobni, gubavi, folirantski iberijski pacovi crknite od sopstvene govnjavosti!!!
Francuski tim je učinio da pobedi sport, a ne ova đubrad floperska!
Vive la France!

Naši se sa njima ne bi snašli, ali cenim da će s Francuzima zato biti preljepa predstava.

Ima domacin da navija za nas.. to je dobro! Sa tom podrskom i euforijom, mogli bi i sa amerima

I ja bih tukao ove Špance ovako. Kad već kukaju od prvog minuta na svaki kontakt, onda neka makar kontakta i bude, jasno.

Mislim da je i on to rekao na kraju meča. Tačnije da su ga pitali posle, mislite li da je folirao da ga boli, da je ovaj rekao da se nada da nije. Ili tako nešto. I da je baš rekao da je hteo da mu da razlog da padne kad već stalno pada.

Ona Bogdanova trojka je jedna od najlepših trojki koju sam video u ovom svom bednom životu.