Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. četvrtu, u Borči, onu najgoru

janosh

2. Gde će ti sada živeti sin?

3. Gde će ti sada živeti sin?

što dalje od janpija

4. Dzankee
    imam 3 kuće shomy, jedna u kruševcu druga u bg-u treća u Rimu poyy

А у Греноблу немаш, а?

5. sin je u bg nema brige flinte, nebrini seti za mog sina

janosh

6. kako bih voleo da imam sina, i da mu kazem mrs iz tatine kuce!!

7. http://vukajlija.com/forum/teme/63305-svetsko-prvenstvo-spanija-2014?strana=47#post_2932449
    Pre skoro 50 strana je aleksandar pisao da su španci preveliki cigani da osvoje SP, i da će ih jebati batum i kompanija, samo da se zna!
    E, drago mi je što su francuzi drknuli cigane više nego što su naši natovarili brazil.

Sad sa francuzima gusto opet, ne mogu da nas pobede dvaput na turniru, nepisano pravilo, lolo, pa da se koljemo s murikancima.

8. Ako od nekog treba da izgubimo utakmicu, onda mi nije žao da to budu ovako okrnjeni francuzi. Igraju hrabro, taktički perfektno, lepo ih je gledati.

Samo da ne bude neka klackalica od rezultata u poslednjih 5 minuta, tu ne bih pretek'o, ko god da dobije. Dakle ili nek' se odlepe u trećoj, ili nek' naši odu na plus 10 početkom četvrte, drugačije je kobno.
    A vratiće nam se za ono u turskoj tamo u finalu, hehe.

No, ovi francuzi ne bi bili ovoliko dobri ni da im igraju i parker, ažinsa, nando de kolo, i noa, garant.

9. OVO VAM JE ZA LIMU ŠTO OSTAVI NAŠEGA MARKA BRAZILCI!

10. http://sport.blic.rs/Kosarka/Svetska-kosarka/259262/Otkrivamo-Ovo-je-tajni-sastojak-za-cudesne-igre-nasih-kosarkasa

Многи ми иде на курац овај новинар-аматер. Посебно кад се деси неко срање па крене о хуманости, моралу, итд. Овај текст је можда и добар али нећу ни да читам... видим неке смајлије и то, Браво фазон.

11. И видим да су Франци напаљенији од нас, можда и полете превише. Капирам да имамо добре шансе за финале.

Реално су одиграли одбрану изнад својих могућности против Шпаније. Тешко да то могу да понове на том нивоу... посебно ако Тео-Бјелица-Богдан буду јебали к'о и до сад. У одбрани шта се уради, уради. Капирам и да су ту једина опасност противнички скокови и Борис. Мада и Бдат Џутим још увек није имао своје вече на првенству.

12. Коле је опасан тренер иако изгледа као мутавац, фаца у фазону лик дошао на родитељски да измири дуговање за екскурзију. Гобер је откровење у односу на оне тешкаше Туријафа, Махинмија. Ноа би у овој селекцији унео раздор, нешто као Мицов, Нандо де Коло је немач појма а Паркер, са Паркером би било још боље то, па ви видите.

13. Mene samo plasi sto su francuzi sad napaljeniji od nas.
    Al jebiga, da se ne lazemo, vece sanse imamo nego protiv spanaca koji bi igrali sa 1000% mogucnosti samo da nas natovare..

I dalje stojim pri tome da stimca treba najesti parizerom i belim lukom i dati mu da otvorenih usta cuva njihove centre.

14. Štimcu bazdi iz usta i bez toga, garant. :)

Ja sam bio među najglasnijim u pljuvačini selektora i njegovog odabira igrača za prvenstvo pa ovom prilikom želim da izjavim da jedem sva govna koja sam izasrao.

15. Ja sam bio među najglasnijim u pljuvačini selektora i njegovog odabira igrača za prvenstvo pa ovom prilikom želim da izjavim da jedem sva govna koja sam izasrao.

Aj pojedi i moja kad si vec tu, postim, a izasrao sam se za sve pare

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.