Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vidi leptejebo koliko rešenja :)
Ђубрад нам на сву муку још бране и да гледамо порниће на послу, Вучићу реагуј :(
Е ма где да дођем, имам 2 термина недељно, једва и то могу да издурам..Да има неких риба па да се чоек и жртвује
nama ovde IBM radi kao IT sluzba, sa lenovo kraptopima. oni ako se rese da blokiraju nesto najebo si, sobzirom da klikom mogu da ti pretvore kompjuter u zombija i da pruzmu kontrolu :)
sva sreca, pa se ne kretenisu da blokiraju sajtove i da se ponasaju prema radnicima kao da smo nerazumna stoka. youtube je jako koristan sajt i za posao danas, sa tutorijalima i ko zna cim, pogotovo za neke tehnicke stvari kad treba da probas nesto novo...
Ovi moji nisu IBM, ni blizu. Dobri su inače u onlajn igrama. Šure kao tim, tako sam čuo. Tu im ekspertiza staje. Nisu loši, ali onako priučeni. Baš me zanima da li će da me izvale.
To sam i rekao za jutjub, ali me ne slušaju.
Inače zahvaljujem svima, srećko katanec.