FANTAZI-SPAIN 2014

1. Ja bi, kada bi mogao da biram, pre uzeo trimer nego Budimpeštu i dres. Neću uzeti ništa pošto sam 95. a bio sam 7. posle prvog kola grupne faze.

2. Продао сам 4 играча мислећи да имам 6 измена као у прошлом колу и сад имам 9 играча и неће ми се рачунати бодови за следеће колололо

3. Kako si uspeo da prodaš četvoricu? Resetuj tim i menjaj opet.

4. ja 92. moram sad pametne izmene, inace potonuh skroz :D

5. Ja 87. Jebeni Navaro ciganštura, opet u minus otišao. On i Dante Eksum, al u Eksuma se nisam ni nadao, više mi punio broj.

moram sad pametne izmene

+1

6. Млатони

Kako si uspeo da prodaš četvoricu? Resetuj tim i menjaj opet.

Немам појма. Ево сад сам ушао да урадим шта си рекао и стоји ми тим из прошлог кола, као да нисам мењао ништа. Иначе, и даље сам труба, сад сам на 395. позицији.

7. Skroz zamrla tema, jbg, čudan je i bio sistem igre, nekako u eliminacionoj fazi, kad je trebalo da bude najzanimljivije, bilo je smor najviše. Ja sam završio među pedeset, što je fino, al kad znam da sam imao MVP - a od početka, možda je moglo još više. Jbg. Jeste videli da su stavili da će biti i Aba liga fantazi?

Ne bi bilo loše ni to igrati, ali kad bi sistem bio kao na premier league fantaziju, praviš svoje lige, i slično.

http://www.dodaj.rs/f/7/K1/2HyX1CJ9/dionysio-fantasy.jpg

8. Izmače mi trimer za nekih 120 poena. Izgleda da sam najbolji od vukajlijaša.
    http://www.dodaj.rs/f/2O/tb/30etb0IH/ppsk-38.png

9. 210. сам, на крају и није толико лоше како је било на почетку.

Честитам, Фађо.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.