Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
spremamo mnogo taktichkih iznenađenja koja će naše protivnike potpuno baciti u rebus
magote da li si prisutan dechko?
Kao shto sam rekao na 1. strani, sredio sam sa Natnat i Malom Vidrom nagrade pozz
1. mesto 50 odabranih
2. mesto 25 odabranih
3. mesto 10 odabranih
E mladi Lari je u pravu, kad krenem jesti govna pa na istu stranu kao i ti primimo ga, dobro zapazanje.
LARI STA CES DA RADIS SA SVOIH MILION ODABRANIH_
RASPOREDIĆU IH U RAZMERI 15 - 4 - 5 + 1 ZNAČI 15 DEFINICIJA 4 POSTERA I 5 REAKCIJA I JEDNU ĆU DA PRODAM A ŠTA ĆEŠ TI RADITI SA SVOJIMA_
JA CU DA IMAM SVIH 15 ODABRANIH A OSTALO CU PRODAVATI ZA PO SOMA DINARA MLADIM VUKAJLIJASIMA ZELJNIM DOKAZIVANJA I GLAMURA_
janpi maggote ocemo igrati?
e a sad odo spremati ispit ustajem u 7 lol, osim ako se magot ne pojavi
ae srećno
fala :3
<3
Evo posle obradjenih 6 utakmica iz prvog posta, dakle vecina fali ali nek stoji ovo
1.Dzanki - 13
2.cornelije - 11
3.miki - 7
4.roso - 4
lari - 4
6.stevan - 1
pakao - 1
sijalica - 1
1.stevan - 3
roso - 3
2.lari - 2
3.sijalica - 1
pakao - 1
EDIT: Cornelije je verovatno uskracen za 5, 6 golova ali zbog nedostatka snimka nemoguce je utvrditi broj golova. (prim. aut.)
nema ovog jbg.
rabine, pa ja sam dao 33 gola protiv Chmarova samo heeh
Ne vredi statistika kad pola snimaka nema, a i koji ce nam kurac realno.
Sad sam rekao dušanu, jedva da mogu i s telefona da uđem sad, u gužvi sam maksimalnoj, igraćemo mi par utakmica sutra uveče, a ako ne sutra onda prekosutra deljemo redom. Izvin'te što nas nema dakle, do mene je.
pa aploudujte snimke, sta cekate
Kapun, Kurajber i Zajk su se kasno prijavili, znaci za sledecu ligu to iznosi 19 dusa, moze 3 na 3 najopustenije.