Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. spremamo mnogo taktichkih iznenađenja koja će naše protivnike potpuno baciti u rebus

2. magote da li si prisutan dechko?

3. Kao shto sam rekao na 1. strani, sredio sam sa Natnat i Malom Vidrom nagrade pozz

1. mesto 50 odabranih
    2. mesto 25 odabranih
    3. mesto 10 odabranih

4. E mladi Lari je u pravu, kad krenem jesti govna pa na istu stranu kao i ti primimo ga, dobro zapazanje.

5. LARI STA CES DA RADIS SA SVOIH MILION ODABRANIH_

6. RASPOREDIĆU IH U RAZMERI 15 - 4 - 5 + 1 ZNAČI 15 DEFINICIJA 4 POSTERA I 5 REAKCIJA I JEDNU ĆU DA PRODAM A ŠTA ĆEŠ TI RADITI SA SVOJIMA_

7. JA CU DA IMAM SVIH 15 ODABRANIH A OSTALO CU PRODAVATI ZA PO SOMA DINARA MLADIM VUKAJLIJASIMA ZELJNIM DOKAZIVANJA I GLAMURA_

8. janpi maggote ocemo igrati?

9. e a sad odo spremati ispit ustajem u 7 lol, osim ako se magot ne pojavi

10. Evo posle obradjenih 6 utakmica iz prvog posta, dakle vecina fali ali nek stoji ovo

VECNA LISTA STRELACA
    1.Dzanki - 13
    2.cornelije - 11
    3.miki - 7
    4.roso - 4
    lari - 4
    6.stevan - 1
    pakao - 1
    sijalica - 1

VECNA LISTA ASISTENATA
    1.stevan - 3
    roso - 3
    2.lari - 2
    3.sijalica - 1
    pakao - 1

EDIT: Cornelije je verovatno uskracen za 5, 6 golova ali zbog nedostatka snimka nemoguce je utvrditi broj golova. (prim. aut.)

11. rabine, pa ja sam dao 33 gola protiv Chmarova samo heeh

12. Evo posle obradjenih 6 utakmica iz prvog posta, dakle vecina fali ali nek stoji ovo

13. Ne vredi statistika kad pola snimaka nema, a i koji ce nam kurac realno.

14. Sad sam rekao dušanu, jedva da mogu i s telefona da uđem sad, u gužvi sam maksimalnoj, igraćemo mi par utakmica sutra uveče, a ako ne sutra onda prekosutra deljemo redom. Izvin'te što nas nema dakle, do mene je.

15. pa aploudujte snimke, sta cekate

16. Kapun, Kurajber i Zajk su se kasno prijavili, znaci za sledecu ligu to iznosi 19 dusa, moze 3 na 3 najopustenije.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.